Begonii - ingrijire

 Begonia este o planta de apartament populara. Unele soiuri de plante de begonii sunt cultivate pentru florile lor, în timp ce altele sunt cultivate pentru frunzele lor.


Primul lucru de făcut atunci când învățați cum să îngrijiți begoniile în interior este să determinați ce fel de begonie aveți . Begoniile aparțin unuia dintre cele trei tipuri - tuberoase, fibroase și rizomatoase. În general, begoniile fibroase și rizomatoase produc plante de apartament excelente, în timp ce begoniile tuberoase pot fi cultivate ca plante de apartament, dar supraviețuiesc mai greu din cauza nevoii de umiditate și lumină mai ridicate decât celelalte două tipuri.

ngrijirea begoniilor în interior începe cu o locație adecvată. Unul dintre sfaturile pentru creșterea begoniei ca plante de apartament este să le așezați undeva unde vor primi lumină strălucitoare, indirectă și vor primi multă umiditate. Dacă aerul din casă este uscat, mai ales în timpul iernii, este o idee bună să vă așezați plantele de apartament begoniei pe o tavă superficială plină cu pietricele și apă. Acest lucru va permite begoniilor dvs. în creștere să obțină umiditatea de care au nevoie în interior.


Comentarii