Legume usor de cultivat si intretinut - legume nepretentioase

 

Este mult mai sănătos să-ți crești propria mâncare. Sunteți pe deplin conștienți de ceea ce a intrat în produs și știți ce mâncați.

O grădină de legume economisește, de asemenea, mulți bani.

Mulți sunt intimidați să-și asume sarcina, dar începerea unei grădini poate fi simplă dacă crești culturile potrivite. Există multe care produc un produs excelent și nu necesită o grămadă de muncă.

Salată verde

Există multe tipuri de salată care pot fi cultivate. Puteți cultiva salată verde, care este excelentă pentru o salată verde mixtă.De asemenea, puteți cultiva salată Iceberg.Oricum ar fi, sunt o cultură de vreme caldă, care ar trebui plantată după ultimul îngheț de primăvară.

Semințele pot fi găsite cel mult în orice magazin general și sunt foarte ieftine. 

Salata verde este o plantă de vreme răcoroasă, deci poate fi plantată la începutul primăverii sau toamna. Răsadurile de salată se pot descurca cu un pic de îngheț. Atâta timp cât temperaturile nu scad sub 3 C, atunci plantele ar trebui să creasca.

Dacă, din întâmplare, temperaturile scad sau dacă aveți niște zăpadă, acoperiți plantele cu plastic e. Salata verde poate fi cultivată pe tot parcursul anului într-o seră cu cadru rece din cauza rezistenței sale pe vreme rece.

Ceea ce face salata atât de ușor de cultivat dincolo de faptul că este rezistentă la frig, este că poate fi semănată direct. Când învățați prima dată cum să grădinariti, să vă începeți propriile semințe poate fi o sarcină dificilă.

Asigurați-vă că vă plantați salata într-un sol bine drenat cu compost. Va fi gata de recoltat atunci când salata apare complet crescută. Cel mai bine este să culegi salata devreme dimineața.

Castraveți

Castraveții pot fi plantați direct în pământ, pot începe în interior cu trei săptămâni înainte de plantare sau puteți cumpăra răsaduri de castraveți .

Oricum ar fi, sunt o cultură de vreme caldă, care ar trebui plantată după ultimul îngheț de primăvară.

Dacă alegeți să plantați castraveți în grădina dvs., plantați-i într-un sol bine drenat, cu lumina soarelui amplă. Asigurați-vă că folosiți compost și la plantarea lor.

Mai multe legume nepretentioase si usor de cultivat in videoclipul de mai jos :

Comentarii