Varga ciobanului beneficii

 Varga-ciobanului - Dipsacus fullonum este o plantă care stă la loc de cinste în medicina tradițională, în special din perspectiva capacității de a mineraliza organismul, ceea ce o face un aliat puternic împotriva afecțiunilor pe acest segment.

Rădăcinile și frunzele sunt folosite pentru a face medicamente, tonice si ceaiuri.


Oamenii aplică plana pe piele pentru vindecarea rănilor, artritei și pielea solzoasă și cu mâncărimi ( psoriazis ). Poate funcționa prin uciderea bacteriilor. De asemenea, ar putea ajuta la prevenirea daunelor cauzate de substanțele chimice din organism numite radicali liberi.


Varga Ciobanului are, de asemenea, un efect pozitiv asupra întregului organism. Se recomandă creșterea aportului zilnic de lichide în timp ce luați Varga Ciobanului.

Se iau în considerare tratamentele cu varga-ciobanului și pentru combaterea bolii Lyme, întrucât planta poate fi un adjuvant prețios al tratamentului cu antibiotic. Practic, rădăcina de varga-ciobanului poate schimba mediul intern al organismului, care devine astfel mult mai eficient în anihilarea bacteriei care provoacă afecțiunea.

De usuca radacina si frunzele si se face ceai .

Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii