Tarhon la borcan in otet

Reteta de tarhon la borcan in otet este oarecum simpla. Daca aveti tarhon in gradina sau chiar daca il cumparati va fi mai greu cu procedura de culegere a frunzelor de pe tulpina.

Tarhonul isi pastreaza in otet toate calitatile si proprietatile lui precum si mirosul lui puternic si aromat. Este indicat sa folositi tarhon rusesc care spre deosebire de cel frantuzesc se conserva mai bine si isi pastreaza mirosul , mult mai mult timp.
Aveti nevoie de tarhon, otet si putina sare. Mai jos aveti reteta video a tarhonului la otet, cum l-am cules eu din gradina si cum l-am conservat :

Comentarii

Postări populare

Pomana sau tocana porcului - reteta ardeleneasca

Ce punem in butoiul pentru o varza murata gustoasa si fara floare ?

Branza - Cas in saramura la borcan pentru iarna

Cand se planteaza ceapa de toamna. Ce trebuie sa stii !

Trâmbița piticilor, Trompeta piticului, Trompeta neagră, Cornul abundenței sau Trompeta morților

Metode naturale impotriva musculitelor negre

Cand se planteaza semintele pentru rasaduri

Toba de porc, calbasi cu pasat , racituri

De ce se tulbură zeama murăturilor? De ce fac muraturile floare , se tulbura sau fermenteaza ?

De ce fermenteaza sucul de rosii - bulionul ?