Cat timp se tine carnea de pui la congelator ?

 Cu toții am auzit că congelarea alimentelor este cea mai bună modalitate de a le conserva, dar când vine vorba de calitate, există limite de timp pentru orice.


Carnea este un articol popular de depozitat în congelator, deoarece carnea proaspătă are o fereastră scurtă înainte de a se strica, păstrată exclusiv în frigider . Păstrarea alimentelor de bază, cum ar fi puiul și carnea de porc în congelator, ajută la păstrarea acesteia mai proaspătă mai mult timp, dar chiar și congelate, există o limită de timp pentru calitate.


Fiecare aliment are o limită de timp diferită pentru congelator, iar puiul nu este diferit. În funcție de tăietură, un pui poate dura până la un an întreg dacă este congelat continuu, dar altul trebuie consumat în câteva luni.


Un pui sau un curcan întreg poate fi păstrat la congelator până la un an.

Puiul sau curcanul în bucăți (pulpe, piept, aripi, organe)  pot fi păstrate la congelator până la nouă luni.

Puiul sau curcanul măcinat se consumă cel mai bine în decurs de trei până la patru luni dacă este congelat de la data achiziției.

Este important de reținut că calificările de mai sus se referă doar la gustul puiului. Puiul congelat păstrat congelat poate rezista la nesfârșit în congelator, dar gustul sau calitatea nu pot fi garantate .

Puiul gătit va avea cel mai bun gust dacă este păstrat congelat până la 4 luni; caserole de pasăre gătita sau bucăți acoperite cu bulion sau sos, 6 luni; și nuggets sau chifle de pui, 1 până la 3 luni.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii