Cum si cat timp se prajesc nucile

 Prăjirea este definită ca o metodă de gătire lentă, în care căldura indirectă este utilizată pentru a găti uniform alimentele pe toate părțile. Există două tipuri de prăjire: prăjirea uscată și prăjirea cu ulei. Prăjirea uscată este un tip de prăjire în care nu se folosește ulei, în timp ce prăjirea cu ulei este doar aceea - atunci când uleiul este folosit în procesul de gătit. Pentru mulți oameni, nucile prăjite sunt cu mult superioare nucilor crude, deoarece este larg de acord că îmbunătățesc aroma, textura, aroma și factorul de cruzire de bază al nucilor, făcându-l o experiență generală mai bună.


De asemenea, s-a demonstrat că prăjirea nucilor afectează valoarea nutritivă sau structura generală a nucilor într-o măsură semnificativă. Un alt beneficiu suplimentar al prăjirii nucilor este că poate face mai ușor pentru organism să le digere. De exemplu, cercetătorii au descoperit că migdalele prăjite, în special, necesită mai puțin efort și timp pentru a digera decât alternativele lor crude. Deci, dacă ești cineva cu probleme digestive; nucile prăjite pot fi opțiuni mai bune pentru tine. 





ECHIPAMENTE

Tavă de copt cu margine

Hartie de copt


Preîncălziți cuptorul la 180°C. Întindeți nucile într-un strat uniform pe tava de copt. Folosesc adesea o formă de tort pentru cantități mai mici, deoarece părțile superioare îmi permit să scutur tava pentru a le distribui uniform.


Dacă prăjiți nucile cu ulei, stropiți o cantitate mică peste nuci și amestecați pentru a le acoperi uniform. Folosiți cât mai puțin ulei, începând cu doar o linguriță sau două.

Se prăjește în cuptor. Se da la cuptor si se coace 5 minute.


Scoateți după 5 minute și amestecați astfel încât nucile exterioare să fie mutate spre mijloc și nucile din mijloc spre margini. Dacă folosiți o formă de tort, o puteți agita ușor pentru a redistribui nucile. Reveniți la cuptor.

Verificați 

Verificați din nou nucile după 3 minute. Cauți ca culoarea să fie cu câteva nuanțe mai închisă. Ar trebui să înceapă să miroasă a nuci și s-ar putea să le auzi trosnind. Reveniți la cuptor dacă este necesar și verificați din nou după alte 3 minute. Dacă au nevoie mai mult, mai amestecați. Nucile durează rareori mai mult de 15 minute pentru a se prăji, de obicei mai aproape de 8 până la 12 minute.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii