Cultivarea usturoiului din seminte

 Cultivarea usturoiului din semințe poate fi dificilă, deoarece este aproape imposibil să puneți mâna pe „semințe de usturoi adevărate”. Puteți, totuși, să cultivați usturoi din bulbii de vârf, care se comportă ca semințe (deși nu sunt în sens tehnic).

Vă voi prezenta cum să recoltați și să cultivați usturoiul din bulbiile produse în vârful plantei, pe care mulți oameni le numesc „semințe de usturoi” .

Fiecare bulb mic de usturoi este ca un cățel de usturoi miniatural și este de fapt o semință de usturoi. Cantitatea totală de semințe de usturoi produse depinde de varietate, iar tipurile care produc un număr mare sunt favorizate de gradinari care folosesc „semințele de usturoi” pentru a crește recolte uriașe de bulbi de usturoi  .

Începeți prin a lăsa câteva flori pe plantele de usturoi în primăvară. Se vor matura în semințe de usturoi până la sfârșitul verii și vor fi gata pentru recoltare odată ce se usucă și planta începe să moară înapoi. Bulbul de usturoi de la baza plantei va fi în continuare utilizabil și complet format, dar probabil mult mai mic decât ceilalti din apropiere.

Mai multe in videoclipul de mai jos :

Comentarii

Postări populare

Fertilizarea usturoiului, ingrasamant natural pentru usturoi mare

Ingrasamant cu drojdie pentru muscate si orhidee

Flori de apartament usor de intretinut

Ingrasamant cu drojdie pentru rosii

Bicarbonatul de sodiu la rosii

Cand se planteaza semintele pentru rasaduri

Otet pus în apa gainilor si puilor - beneficii

Drojdie pentru rasadurile de rosii

Cojile de ceapa - un excelent ingrasamant natural

Metode de ingrosare a rasadurilor