Recoltarea semintelor de marar, leustean si patrunjel

 Uscarea semințelor de mărar accentuează de fapt aroma lor și asigură o aprovizionare cu condimente pentru următoarea conservare a murăturilor. Puteți grupa semințele de mărar uscate legând tulpinile împreună și agățând ierburile cu capul în jos. Păstrați ciorchinii ușor împachetați, astfel încât aerul să poată circula. Acoperiți ciorchinii cu pungi de hârtie care au fost găurite cu găuri pe lateral. Pungile vor lasa semințele pe măsură ce se usucă, împreună cu orice bucăți de frunze.


Frunzele de mărar sau tulpinile de mărar se folosesc uscate ca aromat zdrobit. Aroma este foarte ușoară, dar aroma este puternică și adaugă complexitate alimentelor.

Semințele de mărar sunt mai aromate și sunt adesea folosite acolo unde se dorește o aromă de mărar mai puternică, cum ar fi la murare.

Alflati mai multe despre recoltarea semintelor de marar, leustean si patrunjel in videoclipul de mai jos :

Comentarii

Postări populare

Ingrasamant cu drojdie pentru muscate si orhidee

Ingrasamant cu drojdie pentru rosii

Bicarbonatul de sodiu la rosii

Metode de ingrosare a rasadurilor

Fertilizarea usturoiului, ingrasamant natural pentru usturoi mare

Inmultirea liliacului prin butasi si lastari

Ce plantam dupa ceapa si usturoi

Otet pus în apa gainilor si puilor - beneficii

Leustean pentru iarna

Piper la gaini si pui