Recoltarea semintelor de marar, leustean si patrunjel

 Uscarea semințelor de mărar accentuează de fapt aroma lor și asigură o aprovizionare cu condimente pentru următoarea conservare a murăturilor. Puteți grupa semințele de mărar uscate legând tulpinile împreună și agățând ierburile cu capul în jos. Păstrați ciorchinii ușor împachetați, astfel încât aerul să poată circula. Acoperiți ciorchinii cu pungi de hârtie care au fost găurite cu găuri pe lateral. Pungile vor lasa semințele pe măsură ce se usucă, împreună cu orice bucăți de frunze.


Frunzele de mărar sau tulpinile de mărar se folosesc uscate ca aromat zdrobit. Aroma este foarte ușoară, dar aroma este puternică și adaugă complexitate alimentelor.

Semințele de mărar sunt mai aromate și sunt adesea folosite acolo unde se dorește o aromă de mărar mai puternică, cum ar fi la murare.

Alflati mai multe despre recoltarea semintelor de marar, leustean si patrunjel in videoclipul de mai jos :

Comentarii