Drojdie pentru rasadurile de rosii

Drojdia este o sursă excelentă de multe bacterii naturale care pot accelera intensitatea dezvoltării plantelor și sunt un stimul natural al imunității lor.

Recent, drojdia este folosită din ce în ce mai mult ca îngrășământ pentru roșii. Care este secretul ciupercilor, utilizate în mod tradițional pentru coacere și cum se folosesc îngrășăminte cu drojdie - vom încerca să găsim răspunsuri la aceste întrebări și la multe alte întrebări din acest articol.

Mai recent, drojdia de drojdie de plante a fost utilizată doar pentru hrănirea cartofilor și a roșiilor. Dar, în timp, s-a dovedit că utilizarea drojdiei ca îngrășământ este eficientă pentru toate tipurile de culturi de grădină. Dacă sunteți interesat de întrebări despre cum să hrăniți roșiile cu drojdie și cum să fertilizați roșiile cu drojdie, atunci citiți cu atenție acest articol.

Nu uitați: în timpul preparării pansamentului de drojdie este imposibil să folosiți apă prea fierbinte, deoarece va ucide ciuperca, ceea ce va face îngrășământul absolut inutil.

Hrănirea plantelor cu drojdie este eficientă în toate etapele de dezvoltare, dar răsadurile au nevoie în special de aceasta, deoarece în această perioadă este cel mai important să plantăm cât mai multe substanțe utile în muguri, ceea ce va contribui la o dezvoltare mai calitativă și intensivă a partii lor din pământ și a rădăcinilor lor.

Utilizarea îngrășămintelor pentru roșiile cu drojdie contribuie la fructificarea lor mai generoasă. Hrănirea răsadurilor de roșii cu drojdie nu numai că poate economisi bani la achiziționarea de îngrășăminte chimice scumpe, ci și scurtează semnificativ sezonul de creștere, accelerează înflorirea și coacerea fructelor, ceea ce va permite obținerea recoltei mult mai devreme. În plus, hrănirea roșiilor cu drojdie afectează dulceața roșiilor, ceea ce face posibilă creșterea roșiilor în plante cu gust și caracteristici aromatice mai ridicate.

Avantajele hrănirii roșiilor si a rasadurilor cu drojdie:

  • crește rezistența răsadurilor;
  • dezvoltare excelentă a mugurilor, chiar și în condiții de lumină slabă;
  • reducerea fazei lor vegetative;
  • formarea rădăcinii îmbunătățită;
  • înflorire mai generoasă și fructificare abundentă;
  • scurtând timpul recoltării

Comentarii