Ingrasaminte naturale pentru flori de apartament




 Ingrasaminte naturale pentru inflorirea plantelor de interior pe timpul iernii

Plantele de interior trebuie fertilizate pentru a le ajuta să crească la maximum și să arate uimitor pe tot parcursul anului. Îngrășămintele naturale pentru plante de apartament sunt o opțiune excelentă, deoarece sunt sigure, eficiente și oferă o eliberare constantă de substanțe nutritive în sol. În plus, sunt ecologice și vor îmbunătăți chiar și calitatea solului în ghiveci în timp.

Materialul organic natural poate fi folosit pentru a furniza substanțe nutritive pentru a vă fertiliza plantele de apartament în mod natural. Deșeurile menajere, precum zațul de cafea, cojile de ouă, cojile de banane și ceaiul verde sunt adecvate sau se poate folosi îngrășământ natural pentru plante de uz comercial.

Îngrășămintele naturale sunt materiale care conțin substanțe nutritive care sunt procesate minim, astfel încât substanțele nutritive rămân în formele lor naturale.

În majoritatea cazurilor, acești nutrienți au o formă organică și nu sunt disponibili imediat pentru preluarea de către rădăcinile plantelor, deoarece plantele pot folosi doar substanțe nutritive care au fost descompuse și transformate în formă minerală de către microorganismele din sol.

Comentarii