Salata cu oua de prepelita, maioneza, ardei, ceapa si porumb

 



O delicioasa salata cu oua de prepelita.

Daca nu stiti cum sa consumati ouale de prepelita atuci puteti prepara rapd o delicioasa salata de oua cu legume.

Cantitatile se estimeaza dupa ochi si in fuctie de numaraul de oua.

Fierbem ouale de prepelita timp de patru -cinci minute si le lasam in apa rece. Curatam doua , trei cepe si le taiem marunt. Avem nevoie de doi ardei grasi pe care , la fel , ii taiem in cubulete. Mai avem nevoie de o conserva de porumb dulce si o conserva de ton maruntit.

Ouale se curata de coaja si se taie in doua sau trei bucati. Se amesteca cu ceapa, ardeii, porumbul si tonul.

Se prapara un sos din o lingura de mustar si o lingura de maioneza(puteti renunta si puneti doar mustar). Se adauga, sare, piper, otet si ulei. Se amesteca bine pana cand se obtine o pasta omogena si se toarna peste salata de oua. Se amesteca si se pune la rece inainte de servire.

Mai  multe, in videoclipul de mai jos :

Comentarii