Sare de lamaie la rosii si castraveti Folosesc de sare de lamaie in gradina , atat la rosii cat si la castraveti. Am folosit-o la capsuni si a avut rezultate uimitoare.

Insuficiența fosforului, a calciului sau a altor elemente din sol se poate datora mai multor motive, unul dintre acestea fiind aplicarea unui îngrășământ mineral, care nu a funcționat așa cum ar fi trebuit, dar a blocat disponibilitatea altor elemente. Deficiența chiar și a unei singure substanțe duce la o stare de sănătate precară și la îmbolnăviri ale plantei și, în consecință, la o recoltă mai slabă. Sarea de lămâie este foarte utilă atât pentru microflora solului, cât și pentru plante. Ea le oferă energie, le stimulează creșterea și le îmbunătățește procesele metabolice. De asemenea, transformă microelementele și macroelementele inaccesibile în forme ușor accesibile pentru plante. De exemplu, sarea de lămâie transformă fosforul și calciul, ceea ce este deosebit de important pentru roșii. Când plantele duc lipsă de aceste elemente, devin mai slabe și mai sensibile la boli și dăunători, și pot dezvolta putregai pe fructe.Pentru a îmbunătăți starea roșiilor și a castraveților, puteți folosi sarea de lămâie. Acesta va îmbunătăți absorbția nutrienților care se află deja în sol, va hrăni microflora, va stimula creșterea și va îmbunătăți dezvoltarea.

Pentru a afla cum se prepara solutia cu sare si lamaie , cum se administreaza si cat de des urmariti videoclipul meu de mai jos:

Comentarii

Postări populare

Ingrasaminte naturale pentru rosii

Metode naturale impotriva musculitelor negre

Legume care se planteaza in luna iulie

Cenusa la ardei si vinete

Bicarbonatul de sodiu pentru legumele din gradina

Bicarbonatul de sodiu la rosii

Cum sa ai tufe de fasole pline de pastai

Lucrari la vinete - copilire, defoliere , legare

Ce se planteaza langa ceapa

Piper la gaini si pui