Așa decongelezi carnea în 5 MINUTE



 Trebuie să dezghețați carnea rapid?

Asa o poti face fara probleme.

Utilizați un truc util care vă va ușura munca în bucătărie.

Datorită acestui sfat de la portalul smakosza, dezghețarea cărnii va fi mult mai rapidă și mai ușoară.

Cum să dezgheți carnea rapid?

De obicei, această activitate necesită mult timp.

Este chiar posibil să dezgheți carnea în 5 minute?

Desigur!


Folosește acest truc inteligent și recomandă-l tuturor.

Pentru a dezgheța rapid carnea, veți avea nevoie de apă și de un produs pe care probabil îl puteți găsi în bucătărie.

Este oțet pe care îl poți doza în funcție de cantitatea de carne pe care trebuie să o dezgheți.

Această metodă de decongelare a cărnii necesită și sare.


Cum să dezgheți carnea rapid?

Dacă vrei să dezgheți carnea rapid, acest truc este pentru tine.

Turnați 2 litri de apă în oală.

Ar trebui să fie la temperatura camerei.

Turnați un pahar de oțet în apă.

Adăugați o lingură de sare în apă și pregătiți carnea învelită strâns într-o pungă.

Se pune intr-o oala cu apa, se pune ceva greu pe carne pentru a o tine scufundata.

După 5 minute, scoateți carnea.

Carnea este dezghețată.

Acest lucru se datorează oțetului și sării folosite în acest truc.


Alte moduri sigure de a dezgheta carnea

Putem folosi o oala cu apa rece si punem carnea bine invelita intr-o punga.

Apa trebuie schimbată la fiecare câteva minute.

O altă modalitate de a dezgheța rapid carnea este să încălziți apa la 60 de grade.

Înmuiați carnea bine sigilată în pungă.

După aproximativ 12 minute, ar trebui să vedeți efectul.

Când carnea este încă înghețată, trebuie să repetați întregul proces.

De asemenea, puteți decongela carnea la cuptorul cu microunde sau la cuptor.

Cu toate acestea, dispozitivele trebuie să aibă această caracteristică.

Transferați apoi carnea din pungă în recipiente și porniți această funcție.


Carnea poate fi dezghețată la frigider.

Durează mai mult, dar procedura este sigură.


Metoda eficientă a oală inversată

Nu mulți oameni știu despre trucul cu oala inversată pentru dezghețarea cărnii, dar este o metodă excelentă și sigură care nu compromite calitatea cărnii.

Acest truc este potrivit pentru dezghețarea cărnii pe care am tăiat-o în prealabil felii sau bucăți mai mici.

În primul rând, când scoatem carnea din congelator, aceasta trebuie lăsată în punga originală sau pusă într-o pungă de plastic potrivită pentru mâncare.

Este o metodă simplă, dar foarte eficientă, care necesită următorii pași.

Avem nevoie de:

2 recipiente din inox

apa

Abordare:

Luam un recipient si il asezam cu susul in jos pe blat.

Apoi turnați apă într-o altă oală.

Și lăsați-l să se încălzească pe aragaz.

Acum punem cotlet congelate sau bucăți de carne pe care le-am răsturnat pe fundul oalei.

Peste carne se pune o oală cu apă fierbinte.

Și lăsați-o să stea aproximativ 5 minute.

În acest timp, puteți vedea cum se topește.

Ambele oale trebuie să fie din oțel inoxidabil pentru ca metoda să funcționeze.

Comentarii