Cum sa ajutati trandafirii sa reinfloreasca toata vara

 Trandafirilor nu le place căldura mare de vară. Florile tind să fie mai mici, iar culorile nu sunt la fel de vii, deoarece căldura verii forțează florile să se deschidă înainte ca dimensiunea și pigmentul de culoare să se dezvolte complet. Nu te supăra! Având în vedere îngrijirea corespunzătoare, trandafirii tăi pot continua să înflorească pe tot parcursul verii. Concentrați-vă doar pe cei patru pași cheie de îngrijire: tăiere, udare, fertilizare și combaterea dăunătorilor și buruienilor.

Deoarece trandafirii nu iubesc căldura, este important să păstrați un program regulat de udare pentru ei. Programul de udare depinde de cât de stabiliți sunt trandafirii tăi. Pentru trandafirii nou plantați, udarea profundă o dată pe săptămână este cheia. Va promova o creștere mai sănătoasă și mai profundă a rădăcinilor și va asigura că trandafirul nu se usucă. Trandafirii mai stabiliți sunt destul de toleranți la secetă și se pot apropia de două săptămâni între udare.

Taierea florilor moarte va stimula o inflorire mai rapida.


Este important să nu umezi frunzișul trandafirilor, poate promova boli și dăunători.



Începând din primăvară, este important să hrăniți trandafirii la fiecare 6 săptămâni cu îngrășământ de calitate formulat pentru trandafiri. Vă sugerăm sa vă hrăniți în mod constant până la sfârșitul lunii iulie. Este esențial să nu vă hrăniți trandafirii cel mai târziu la jumătatea lunii august. Dacă faceți acest lucru, va promova o nouă creștere în lunile mai reci, ceea ce ar putea duce la o mare moarte sau la moarte totală.

Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii