Electrocultura - gradinaritul cu sarma de cupru care reduce bolile si daunatorii !

 Grădinăritul cu electrocultură este incitant și inovator și se spune că valorifică energia Pământului cu rezultate uimitoare. Acei grădinari care practică metode de electrocultură mărturisesc puterile sale, producând plante puternice, sănătoase și reducând daunele cauzate de dăunători. 


Grădinăritul cu electrocultură este practica introducerii unui curent în plantă pentru a spori randamentul și rezistența la boli.


Tensiunea este de obicei foarte scăzută și trece printr-un fir de cupru.


Grădinarii cred că această practică poate fi folosită pentru a inversa anii în care uneltele pe bază de fier au fost folosite pentru agricultură și cultivarea pământului, creând un dezechilibru electric.


Deși este posibil să fi auzit de multe idei de grădină , grădinăritul electro-cultură ar putea fi nou pentru tine. Important este că această tehnică ciudată este ușor de implementat, necesitând doar fir de cupru pentru a începe. În plus, această metodă vă va permite să reduceți sau să eliminați îngrășămintele și pesticidele din curtea dvs. 


Grădinăritul cu electrocultură poate afecta absorbția nutrienților, fotosinteza și metabolismul general al plantelor, ceea ce duce la randamente mai mari în grădinile de legume, fructe și flori, ceea ce este o veste excelentă pentru cultivatori! Sârma de cupru permite fluxul de energie electromagnetică naturală, care interacționează cu sistemele radiculare ale plantelor, ceea ce duce la o absorbție crescută a nutrienților, o dezvoltare mai puternică a rădăcinilor și o creștere îmbunătățită a plantelor.




Această metodă inovatoare poate întări sistemul imunitar al plantelor, făcându-le mai rezistente la boli și dăunători. Se crede că grădinăritul cu electrocultură descurajează mai mulți dăunători, inclusiv gărgărițele, afidele și unii gândaci. În general, se crede că electrocurenții din sol le perturbă sistemele de comunicare, limitând acțiunea dăunătorilor .Ideea, în termenii săi cei mai simpli, este că, deoarece celulele plantelor - la fel ca și ale noastre - au semnale electrice, puteți crește energia de creștere a plantelor prin captarea electricității atmosferice și direcționarea acesteia în sol.


Când ai o bucată de sârmă de cupru și lași electricitatea să curgă prin ea, se întâmplă ceva interesant.



Electricitatea creează o energie invizibilă specială numită câmp electromagnetic. Atunci când utilizați sârmă de cupru în grădinărit cu electrocultură, este esențial să alegeți tipul și ecartamentul potrivite de sârmă. Firul trebuie să fie din cupru pur, deoarece impuritățile îi pot reduce conductivitatea electrică.


Un ecartament recomandat este de 14 sau 16, deoarece este suficient de gros pentru a rezista la mediul exterior și a transporta curentul necesar, rămânând în același timp ușor de gestionat pentru instalare.

Când plantele se află în apropierea acestui câmp energetic, el interacționează cu sistemele lor radiculare. 

Înfășurați un diblu de lemn cu sârmă de cupru, creând o spirală. Introduceți firul în pământ lângă baza plantelor pe care doriți să le îmbunătățiți.

Comentarii