6 ingrasaminte naturale pentru o productie bogata de vinete



Atunci când cultivați diferite soiuri de vinete , îngrășământul este esențial pentru furnizarea de nutrienți și pentru creșterea producției de vinete .

Când vine vorba de un îngrășământ natural de vinete, compostul este probabil primul care vine în minte. Compostul este o binecuvântare pentru grădinarii care trăiesc în climat uscat, deoarece ajută la reținerea umidității solului. Pentru a începe compostarea, cultivatorii desemnează un spațiu și își creează grămada cu frunze, crenguțe mărunțite și resturi din bucătărie pentru a-și face compost. Pentru a obține ceea ce grădinarii numesc „aur negru”, mai mulți factori fac ca compostarea să merite efortul. Începeți să compostați cu aproximativ trei luni înainte de a planta vinete în grădină, astfel încât compostul să fie gata să fie cultivat în sol înainte de a începe să cultivați vinete.

 Compostul poate fi aplicat din faza de rasad pana pe durata vietii plantei.

Gunoiul de grajd este un îngrășământ încercat și adevărat pe care fermierii îl folosesc adesea pentru că de obicei au la îndemână o sursă de încredere. Gunoiul pentru grădina dvs. provine de la animale, cum ar fi vacile, caii și oile. Dacă animalele tale sunt hrănite cu alimente organice, gunoiul de grajd organic pe care îl produc este perfect pentru vinetele tale.

Zatul de cafea este un alt ingrasamant bogat in azot , ideal pentru vinete. Presarati in jurul plantelor de vinete.

Cenusa din lemn este ideala pentru vinete, mai ales dupa ce au inflorit si incep sa produca fructe.

Solutia din coji de ceapa este de asemenea, ideala pentru vinete.

Mai multe despre alte ingrasaminte naturale pentru vinete , precum si cum sa le folosim , in videoclipul de mai jos :

Comentarii