Folia de aluminiu pentru rasaduri si flori

 Folia de aluminiu poate fi folosită atunci când începeți răsadurile și poate fi benefică și pentru o grădină complet matură. 


Folia de aluminiu poate ajuta la menținerea căldurii răsadurilor, ajută la reflectarea căldurii către plante, poate ajuta la menținerea solului cald și umed și poate fi folosită pentru a descuraja dăunătorii. 


Una dintre cele mai ușoare moduri de a folosi folia de aluminiu în grădină este să o lași să facă ceea ce face în mod natural... să reflecte lumina și căldura! 


FOLIA DE ALUMINIU ESTE DĂUNĂTOARE PENTRU PLANTE?

Folia de aluminiu nu este rea pentru plante. Folia oferă un fel de control al climei pentru sol, care în cele din urmă protejează rădăcinile. Nu fi timid când vine vorba de a încerca beneficiile utilizării foliei de aluminiu în grădinărit. 


Aliniați ramele reci cu folie de aluminiu pentru a ajuta la reținerea căldurii și pentru a reflecta lumina soarelui asupra întregii plante. 


 Tapetați o cutie cu folie de aluminiu și puneți-vă răsadurile în ea. Acesta va oferi aceleași beneficii ca și un cadru rece, ajutând la păstrarea căldurii și a luminii.


Tapetați ghivecele de flori cu folie de aluminiu pentru a ajuta la reținerea căldurii și a umezelii. Asigurați-vă că adăugați găuri pentru drenaj. 

Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii