Pentru ce afectiuni este indicat brusturele ?

 Brusturele este o plantă. Rădăcina este uneori folosită ca hrană. Rădăcina, frunza și sămânța sunt folosite pentru a face medicamente.


Oamenii iau brusture pentru a crește fluxul de urină, pentru a ucide germenii, pentru a reduce febra și pentru a-și „purifica” sângele. De asemenea, este utilizat pentru a trata răceala, cancerul, anorexia nervoasă, tulburările gastrointestinale (GI), durerile articulare (reumatism), guta, infecțiile vezicii urinare, complicațiile sifilisului și afecțiunile pielii, inclusiv acnee și psoriazis. Brusturele este, de asemenea, utilizat pentru hipertensiune arterială, „întărirea arterelor” (arterioscleroză) și boli hepatice. Unii oameni folosesc brusture pentru a crește apetitul sexual.


Brusturele se aplică pe piele pentru pielea uscată (ihtioză), acnee, psoriazis și eczeme.


Brusturele conține substanțe chimice care ar putea avea activitate împotriva bacteriilor și a inflamației.

UTILIZĂRI ȘI EFICACITATE

Dovezi insuficiente pentru a evalua eficacitatea pentru...

Cancer mamar . Cercetările timpurii sugerează că utilizarea unui produs specific care conține rădăcină de brusture, măcriș de oaie, scoarță de ulm alunecos și rubarbă (Essiac, Resperin Canada Limited) nu îmbunătățește calitatea vieții la persoanele cu cancer de sân.

Diabetul . Cercetările timpurii sugerează că consumul de aluat preparat din rădăcină de brusture uscată împreună cu unt, apă, sare, îndulcitor artificial și extract de ghimbir previne creșterea zahărului din sânge după ce a mâncat la persoanele cu diabet zaharat.

Retentie de lichide .

Febra .

Anorexie .

Afecțiuni ale stomacului .

Guta .

Acneea .

Piele foarte uscată .

Psoriazisul .

Alte conditii .

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii