Apa hidrogenata - beneficii




Apa cu hidrogen este apă obișnuită cu hidrogen gazos adăugat în apă. Potrivit unor resurse, adăugarea de hidrogen gazos în apă crește proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante. A fost apreciat pentru capacitatea sa de a crește energia, de a încetini procesul de îmbătrânire și de a îmbunătăți recuperarea musculară după un antrenament.


Producătorii vând uneori apă cu hidrogen îmbuteliată cu gazul deja adăugat. De asemenea, puteți cumpăra tablete de apă cu hidrogen. Pune unul într-un pahar cu apă pentru a adăuga gaz. Conținutul de minerale și vitamine al apei cu hidrogen va varia în funcție de furnizor și de unde provine apa. Unii producători infuzează apă cu urme de următoarele vitamine și minerale:


Vitamina A

Vitamina C

Carbonat de calciu

Sulfat de magneziu

Potasiu

Sulfat de sodiu

Beneficiile potențiale pentru sănătate ale apei cu hidrogen

Experții cred că pot exista unele beneficii în a bea apă cu hidrogen. Dar mulți nu sunt siguri că sunt mai mari decât cele ale apei obișnuite. A rămâne hidratat în general este o modalitate excelentă de a rămâne sănătos.


Un studiu efectuat pe 49 de persoane cu cancer la ficat a arătat că consumul de apă bogată în hidrogen timp de șase săptămâni în timpul terapiei cu radiații ar putea îmbunătăți calitatea vieții în timpul tratamentului. 


Efectele secundare ale radioterapiei includ:


Oboseală

Pierderea parului

Probleme ale pielii

Greaţă

Dureri de cap

Durere în zona tratată

Studiul a arătat că scorurile de calitate a vieții au fost mai mari în grupul care a băut apă cu hidrogen, comparativ cu grupul placebo care a consumat apă obișnuită. Dar este nevoie de studii suplimentare.


Îmbunătățiți performanța atletică


Se spune că apa cu hidrogen crește energia, reduce inflamația și reduce timpul de recuperare după antrenamente.


Un studiu pe 10 jucători de fotbal a arătat că consumul de apă cu hidrogen poate reduce oboseala musculară și scăderea funcției musculare cauzată de exerciții fizice. Dar este nevoie de mai multe cercetări.


Prevenirea bolilor


Apa cu hidrogen poate conține antioxidanți. Antioxidanții ajută la prevenirea stresului oxidativ. Acest tip de stres provine atât din funcțiile normale ale corpului, cât și din forțele externe, inclusiv expunerea la soare și substanțele chimice industriale. Stresul oxidativ poate duce la cancer și alte boli.


Aceste studii preliminare sugerează, de asemenea, că apa cu hidrogen poate fi antiinflamatoare , o calitate care poate reduce riscul de boli de inimă și alte boli care pun viața în pericol.

Mai multe, in videoclipul de mai jos :

Comentarii