Cum să eliminați mirosurile neplacute din frigider si cum se curata frigiderul cu otet si bicarbonat

 


Curățarea cu înălbitor:
 Scoateți totul din frigider și puneți mâncarea într-un frigider, apoi scoateți rafturile și curățați-le cu apă fierbinte și săpun. Igienizați-le cu un amestec de 1 lingură de înălbitor lichid cu clor la 1 litru de apă. Spălați pereții, tavanul și baza frigiderului împreună cu interiorul ușii și garnitura. Clătiți-l cu apă înainte de a il usca cu un prosop, apoi puneți articolele înapoi înăuntru. 

Bicarbonat de sodiu : 
 Întindeți un strat de bicarbonat de sodiu pe o foaie de prăjituri și puneți-l la frigider peste noapte sau până când mirosurile de la frigider dispar. 

Zat proaspăt de cafea : întindeți un strat de zaț proaspăt de cafea pe o harie sau intr-un vas mic și puneți-l la frigider peste noapte. Un miros de cafea va persista, dar va dispărea rapid. 




Cărbune activat : Cărbunele activat este disponibil la majoritatea magazinelor de animale de companie. Întindeți un strat de cărbune activat peo foaue. Puneti foaia la frigider pentru cateva zile, pana cand mirosurile dispar. 

 Ulei esențial : Unge câteva bile de bumbac sau dischete de bumbac cu ulei esențial de vanilie sau extract și pune-le la frigider. Închideți ușa timp de 24 de ore. 

Ziare : Îndesați buchete de ziar în sertarele și rafturile frigiderului și țineți ușa închisă câteva zile. Apoi scoateți hârtia și spălați frigiderul cu un amestec de 1 cană de oțet alb la 1 litru de apă.

Mai multe, in videoclipul de mai jos :

Comentarii