Curatare cabina dus de calcar. Cum sa procedezi

 


A învăța cum să curățați dușul este important pentru a-l păstra atât timp cât nou și întotdeauna perfect curat și nedeteriorat. Calcarul, mucegaiul și halourile sunt dușmanii cabinei de duș: iată câteva sugestii despre cum să le lupți cu metode utile. Singura diferenta intre un detergent achizitionat de la supermarket si unul facut de tine, este in timpul actiunii. Produsele naturale au timpi de întindere mai lungi, trebuie să le lași să acționeze câteva minute pentru a le vedea eficacitatea. Puteți fi siguri că nu vă vor deteriora obiectele sanitare și nici robinetele. Acestea funcționează într-un mod neagresiv, salvând etanșarea materialelor. Așadar, o alegere ecologică pentru tine, dacă ești alergic la o componentă chimică, și pentru mediu și cabina ta de duș . Regula de bază este să uscați picăturile de apă care se așează pe pereți și pe ceramică după fiecare duș. În caz contrar, vor apărea aloe și calcare. 

 Trusa pentru curățarea cabinei de duș ar trebui să fie compusă din: 
 un burete; 
o vată; 
o bucată de acid citric (sau lămâie); 
oțet alb. 




Folosește o perie cu peri moi pentru a curăța produsul ales. În timp ce cârpa va fi folosită pentru a îndepărta ușor orice dungi reziduale.  Chiar mai bine dacă ai un aparat pentru a profita de puterea de curățare cu abur.

O altă opțiune este sterilizarea unei soluții de apă și oțet alb . Frecați buretele și apoi clătiți, atât pe sticlă, cât și pe suprafețele din plastic. O soluție de apă fierbinte, oțet alb și alcool vă va ajuta să curățați orice reziduu. Ai nevoie doar o emulsie de bicarbonat, oțet alb și lămâie pentru a crea un produs natural împotriva calcarului. Pentru a elimina urmele de mucegai din baie, puteți folosi acest amestec. Va trebui să reduceți emulsia la un fel de pasta și să o lăsați să acționeze frecând-o cu ajutorul unui burete, în zona afectată. Utilizați și oțet dacă trebuie să curățați partile din inoz din baie .

Mai multe despre cum se curata cabina de dus, in videoclipul de mai jos :

Comentarii