Aspirina pentru legume : rosii, ardei, vinete si castraveti

Aspirina duce la un conținut crescut de vitamina C și la o creștere mai mare a plantelor. Aspirina conține un ingredient activ cunoscut sub numele de acid salicilic . Este derivat din scoarța de salcie. Acest acid îmbunătățește sistemul imunitar al plantelor (Plantele îl pregătesc în mod natural, dar în cantități mai mici.


plantele produc cantități mici de acid salicilic în mod natural, mai ales atunci când sunt stresate. Acidul salicilic creează o rezistență dobândită sistematic protejând plantele împotriva atacului microbian, a secetei și chiar a atacului insectelor. Deoarece acidul salicilic este ingredientul activ al aspirină, atunci când o soluție de aspirină este pulverizată pe plante, cantitatea de acid salicilic din plante crește, ceea ce, la rândul său, le întărește sistemul imunitar protejând răsadurile și plantele de bolile transmise de sol, bacterii și ciuperci.


Grădinarii își pot pulveriza plantele cu o soluție dintr-o tabletă de aspirină amestecată în1 l apă distilată. Medicamentul este deosebit de eficient în alungarea bolilor din familia Solanacee​lor, care includ roșii sau cartofi.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii