Ingrasamant natural pe timpul verii, pentru rosii, castraveti si ardei

 Rosiile , castravetii si ardeii grasi sunt printre cele mai preferate tipuri de legume de vara.  Mulți proprietari preferă să folosească îngrășăminte organice pentru roșii și ardei.

Îngrășămintele chimice au trei ingrediente esențiale: fosfor, azot și potasiu. Fiecare grădinar poate avea propriile preferințe în ceea ce privește tipul exact de produs fertilizant pe care este mai probabil să îl folosească. În acest sens, îngrășămintele pot veni sub diferite forme, cum ar fi lichide, granulare sau solubile în apă.



Deoarece ardeii și roșiile cresc rapid, acestea pot avea nevoie de îngrășăminte în timpul mai multor etape de dezvoltare.


Vara , cand aceste legume incep sa produca fructe ar trebui să utilizați un îngrășământ care are puțin mai puțin azot și mai mare în fosfor si potasiu.


Cenusa din lemna este ideala, duc lipsa de azot si contine toate celelalte minerale, fosfor , potasiu si in plus, contne si calciu.


Se prepara o solutie din cenusa, la 5 l de apa se adauga un pahar de cenusa , se lasa cateva ore iar apoi cu solutia rezultata se uda aceste legume la radacina. Solutia din cenusa va ajuta plantele sa produca fructe de rosii, ardei si castraveti, multe si sanatoase.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii