Frunze galbene la castraveti ? Incearca acest remediu natural !

Coaja de ceapă este un îngrășământ valoros care conține o mulțime de elemente utile legumelor : potasiu, calciu, fier și altele.

În plus, produsele pe bază de acest produs ajută la combaterea dăunătorilor și a bolilor.


Dacă aplicați îngrășământ corect, puteți obține o recoltă bogată și de înaltă calitate de legume.


De exemplu, dacă frunzele de castraveți devin galbene sau rădăcina începe să putrezească, atunci un simplu decoct vor salva plantele de castravti. Este necesar să turnați o mână mare de coji de ceapă cu 5 litri de apă curată.



Exista doua variante de a folosi cojile de ceapa ca fungicid si fertilizant:


Prima , la o mana de coji de ceapa se folosesc 5 l de apa  si se lasa sa stea la infuzat 24 de ore.

A doua varianta, se toarna apa fierbinte peste cojile de ceapa si se poate folosi imediat dupa racire.


daca il folositi ca si funcicid, nu se dilueaza si se stropesc frunzele cu acest amestec.

daca il folositi ca si fertilizant, se silueaza cu 5 parti apa si udati la radacina castravetii.


 Rămășițele cojilor  de ceapa nu trebuie aruncate. Le puteti folosi ca ca mulci in jurul plantelor mai slabite.


Dacă folosiți astfel de produse atunci când creșteți castraveți, atunci fructele vor fi în cele din urmă puternice, sănătoase și aromate.

Aceasta solutie se poate folosi si la rosii , ardei, pepeni sau dovlecei dar cele mai bune efecte se vad la castraveti.

Mai multe, aflati in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii