Cum să faci roșii uscate la soare

 Uscarea roșiilor este la fel de ușor ca 1, 2, 3! În plus, sunt mai ieftine decât cele cumpărate din magazin și au un gust MULT mai bun!


Ce sunt roșiile uscate la soare?

Roșiile uscate la soare, sau în orice mod alegeți să le uscați, sunt roșii care, în general, au pierdut 82-90+% din greutatea lor inițială prin procesul de uscare. Își pierd cea mai mare parte din apă, dar își păstrează zahărul, dulceața și nutrienții, iar ceea ce rămâne cu carnea de roșii uscată delicios, cu o aromă de roșii absolut incredibilă și intensă, concentrată. Sunt perfecte pentru a fi folosite în feluri de mâncare în care doriți cu adevărat să strălucească acea aromă minunată de roșii.


Aceste roșii uscate la soare pot fi folosite într-o mare varietate de feluri de mâncare și pot fi, de asemenea, pline prin depozitarea lor în ulei de măsline, ceea ce deschide modalități suplimentare în care le poți folosi la gătit.


Trei moduri de a usca roșiile: la soare, cuptor sau deshidratator

Uscarea roșiilor la soareeste ceva ce oamenii o fac de secole. Pur și simplu tăiați roșiile în jumătate, așezați-le pe un paravan înălțat pe niște blocuri (pentru circulație), stropiți ușor cu sare de mare și puneți-le direct la soarele fierbinte să se usuce. 

Dar roșiile de uscare la soare vin cu provocările sale. În primul rând, aveți mai puțin control asupra acestei metode de uscare, deoarece, ei bine, Mama Natură este responsabilă. Necesită atât temperaturi calde constante, cât și aer uscat. Dacă locuiți într-o zonă umedă, umiditatea face uscarea roșiilor dificilă, dacă nu imposibilă. De asemenea, roșiile trebuie aduse înăuntru sau într-o zonă adăpostită peste noapte. O altă provocare este că atunci când uscați mâncarea afară, atrageți mai mult decât razele de soare... vă deschideți bunurile prețioase pentru un picnic cu creaturi.



Concluzie: Folosirea metodei de uscare la soare este cea mai bine rezervată celor care locuiesc în zone mai calde și mai uscate, cu vreme constantă și previzibilă. În funcție de cât de cald este, poate dura și un timp, de la câteva zile la câteva săptămâni.


Nu există într-adevăr niciun „trebuie” în acest sens, folosiți orice roșii la care aveți acces. În general, soiurile mai cărnoase sunt recomandate deoarece au mai puțină apă de folosit și au ca rezultat roșii uscate mai pline. Dar puteți folosi orice roșii doriți, mari sau mici. Folosesc totul, de la roșii cherry la roșii jumbo-sized. Roșiile mai mici se vor usca mai repede, roșiile mai mari vor dura mai mult.


Principalul lucru de reținut este să folosiți roșii de dimensiuni uniforme în același lot, astfel încât să se usuce mai mult sau mai puțin în același ritm. În afară de asta, puteți folosi orice varietate de roșii și orice dimensiune de roșie doriți.

Mai multe, aflati in videoclipurile mele de mai jos :



Comentarii