Tinctura de amanita muscaria

 



Sunt atât de multe de vorbit despre această ciupercă magică. Moartea prin ingerare este neobișnuită, dar o boală gravă poate apărea în urma utilizării incorecte. Amanita muscaria poate fi foarte toxică dacă este folosită incorect. Ar trebui să fim foarte conștienți de istoria sa șamanică și sacră, conține alcaloizi psihoactivi și halucinogene care au o istorie lungă de utilizare în scopuri religioase. O tinctură pe care o fac poate fi foarte eficientă pentru ameliorarea durerii folosind doar câteva picături extern. Mai ales pe sciatică. Are tendința de a relaxa mușchii și nervii din zonă. Acesta a fost folosita de sute de ani în Europa de Nord și provine dintr-o rețetă tradițională.

REŢETĂ 

Tinctura de amanita muscaria  ( tinctura muscariae ) este un medicament popular care provine din nordul Europei si din Asia si proprietatile sale medicinale sunt cunoscute de sute de ani. Tinctura de buretele mustei este un medicament și nu este creată pentru a „devibra”, este un remediu/medicament puternic care poate ajuta oamenii și ne poate îmbunătăți modul de viață. Acesta poate fi utilizat cu ciuperci proaspete, deoarece NU TREBUIE LUAT INTERN (căutați sfaturi cu experiență dacă doriți să studiați această formă de terapie)



- tăiați 2-3 ciuperci de dimensiuni medii în bucăți de 2-3 cm (picior și pălărie), puneți totul într-un borcan
 - completați cu alcool 35-40% 
- lăsați-l să stea timp de 2-3 săptămâni, agitând borcanul la fiecare câteva zile, pentru a nu crește mucegaiul.

 MOD DE UTILIZARE: se pune 2-3 picaturi de tinctura pe coloana vertebrala, cand loveste sciatica. Ușurarea este aproape instantanee. Există, de asemenea, o altă metodă prin care o cârpă este înmuiată în puțin mai mult din tinctură și ținută pe zonă pentru perioade lungi de timp.

Mai multe in videoclipul de mai jos:

Comentarii