Hribi cu cartofi - reteta

 



O reteta delicioasa de post , mai ales.

Avem nevoie de hribi, cartofi, usturoi,ulei , sare, piper.

Hribii curati se taie in bucati mici si se pun la fiert. Cartofii se spala si se pun so ei la fiert in apa cu sare.

Hribii se fierb aproximativ 15 minute apoi se scurg de apa intr-o strecuroatoare. Cartofii se scot, se lasa putin sa se raceasca apoi se curata de pielita si se taie felii.

Se curata usturoiul , aproximativ o capatana mare si se taie feliute. Se incinge uleiul, se adauga hribii se lasa 2-3 minute , apoi se adauga cartofii. Se mai adauga foarte putina apa (50 ml) ca sa se lege, se adauga patrunjel verde tocat (sau uscat) , sare , piper se mai lasa putin sa fiarba si se opreste focul.

Mai multe , urmariti in videoclipul de mai jos :

Comentarii

Postări populare

Ciuperci la borcan pentru iarna

De ce fermenteaza sucul de rosii - bulionul ?

Ciuperci rosioare , vinecioare - hulubite

Bureti iuti la borcan

Retete cu rosioare sau vinecioare - hulubite

Cultivarea usturoiului din seminte

Branza - Cas in saramura la borcan pentru iarna

Recoltarea semintelor de rosii

Formarea capatanei la varza

Inmultirea crizantemelor

Arhivați

Afișați mai multe