Fertilizant cu paine pentru legume , rosii , castraveti

 Una dintre componentele principale ale pâinii - drojdia, conține o mulțime de substanțe nutritive, inclusiv stimulente de creștere și minerale. Reacția este îmbunătățită de structura solului, activitatea vitală a microorganismelor vii crește, efectul organicului mai timpuriu (dejecții, gunoi) crește. Astfel de plante hrănitecu drojdie încep să crească activ, sistemul de rădăcină și partea de deasupra solului se dezvoltă. Fructele devin mai gustoase, iar florile reacţionează mai mult şi la înflorire abundentă. Pare rezistență la iernare.


Pentru hrănirea plantelor, puteți folosi drojdie achiziționată separat, dar acestea nu sunt întotdeauna în casă, dar puteți cumpăra din magazin. Pâinea, spre deosebire de varianta anterioară, este în fiecare casă și orice (albă, neagră, în special secară) este potrivită în acest scop. 


Hrănitorul de pâine acționează bine la: roșii, castraveți, ardei, căpșuni, cartofi, vinete, flori, în special bujori. Pentru morcovi folosiți infuzia de pâine albă.


Fertilizează-ți gradina, obține o recoltă bună și în același timp să nu folosești chimicale - cel mai bun lucru care poate fi. Utilizarea pâinii nu trebuie să vă fie teamă să depășească concentrația în contrast cu medicamentele. Dar nici nu trebuie să fie prea parte, este suficient de 2-4 ori pe sezon, nu mai mult ca aciditatea solului să crească. 


Se umple o galeata de 5l cu aproximativ 500 de g de paine si se toarna apa calduta si se pune la loc caldut, la soare, timp de 3-7 zile, in functie de temperatura aerului, cu cat mai cald, cu atat va incepe mai repede procesul de fermentare. Solutia se strecoara și se dilueaza cu apă in raport de, 1: 3  .. Udă plantele sub rădăcină.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :



Comentarii