Hraniti rosiile , castravetii , ardeii cu drojdie in luna iunie

 Îngrășământul pe bază de drojdie poate fi folosit pentru grădini întregi și pentru plante de apartament , deși este potrivit în special pentru roșii, castraveți , ardei fasole și căpșuni. Promovează înrădăcinarea, așa că prima aplicare ar trebui să aibă loc atunci când plantele sunt încă mici. Aplicarea trebuie repetată când plantele înfloresc. A treia aplicare ar trebui să aibă loc atunci când apar fructe. Nu se recomandă utilizarea amestecului de mai mult de trei ori în timpul sezonului de creștere. 

Motivul pentru care îngrășământul uscat cu drojdie este atât de renumit pentru beneficiile sale pentru plante se datorează vitaminelor și mineralelor pe care le conține. Nu trebuie să uitați că plantele au nevoie de vitamine și nutrienți suplimentari la fel ca noi. Dacă le udați și vă așteptați să fie sănătoase, asta nu va fi suficient și plantele voastre se vor înrăutăți de fiecare dată. Există o abundență de calciu în drojdia uscată , care nu se găsește în alte îngrășăminte pentru plante gata preparate. În afară de asta, conține multe minerale și vitamine.



Odată cu aplicarea îngrășământului uscat de drojdie , vei vedea că plantele tale sunt atât multiflorate, mai rezistente la boli și mai puternice ca rădăcini și ramuri.<br>Exista mai multe retete cu drojdie si toare sunt bune.


Se diluează trei linguri de drojdie și 3 de zahăr într-o cană de apă  călduță.

Lăsați-l să se activeze timp de două ore.

Amestecați drojdia activată cu doi litri de apă călduță.

Se lasa deoparte la temperatura camerei sa fermenteze timp de 3 zile.

Pentru a utiliza în grădină, diluați o cană de soluție fermentată în doi litri de apă. Amestecul de drojdie se poate pastra mai mult timp si nu trebuie sa-l folositi tot o data.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii