Cand se seamana castravetii in gradina ?

 Castraveții în aer liber sau „de creasta” pot tolera temperaturi mai scăzute și pot fi cultivați într-un loc însorit afară. Fructele sunt mai scurte și mai grase, cu coaja aspră, crestată. Florile sunt polenizate de insecte, așa că sunt necesare atât florile masculine, cât și cele feminine. Unele soiuri urmeaza si pot fi antrenate pe un suport sau lasate sa se intinda; soiurile de tufișuri sunt mai drepte și compacte și ideale pentru spații mai mici.


SEmintele au nevoie de o temperatură de cel puțin 20 ° C pentru a germina. Puteți semăna semințe de castraveți în aer liber direct în aer liber in luna mai sau iunie - așteptați până când riscul de îngheț a trecut. Semanati semnintele la 2 cm adancime.


Castraveții în aer liber pot fi lăsați să se întindă pe pământ sau lăstarii laterali pot fi dresați în plasă sau spalier. Dacă ai de gând să-i cresti pe spalier, plantați la 45 cm unul de celălalt și, dacă sunt întinși, la 90 cm unul de celălalt. Soiurile de tufiș pot avea nevoie de mult spatiu.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii