Putem crește rațe și găini împreună?

 Avantajul cu adevărat mare al creșterii rațelor și găinilor împreună este că procesul de incubație este în esență exact același. Puii de rață și puii de pui au nevoie de aceleași temperaturi pentru incubator. În plus, amândoi au nevoie de un  hrană pentru început/cultivator de înaltă calitate  și ambii au nevoie de acces la apă proaspătă și curată. Cu siguranță îi puteți crește împreună! 


Hrănirea rațelor și a găinilor împreună 

După cum am discutat în articolele anterioare, puii de rață cresc mai repede decât puii. Au, de asemenea, anumite cerințe nutriționale unice. Datorită acestor cerințe unice, doriți să alegeți o hrană pentru început/crescător de înaltă calitate, care este formulată pentru efectivele mixte de păsări. Căutați un furaj care menționează în mod specific rațe, precum și pui în instrucțiunile de hrănire. Kalmbach 20% Flock Maker este o hrană excelentă de folosit atunci când creșteți pui de rață și pui împreună, deoarece are un profil nutritiv larg care va satisface nevoile nutritive ale ambelor tipuri de păsări de curte. 


Pot hrăni rațe cu hrană medicată pentru pui?

Furajele medicamentoase pentru pui NU sunt etichetate pentru rațe. Dacă alegeți să creșteți pui de rață și pui împreună, ar trebui să alegeți o hrană fără medicamente. Toate companiile de furaje sunt obligate prin lege să declare dacă un furaj este medicamentos. Cuvântul MEDICAT va fi notat pe etichetă împreună cu tipul de medicament, scopul medicamentului și includerea medicamentului. Dacă nu există nimic scris pe etichetă care să indice că furajul este medicamentos, este un furaj nemedicat. Lucrul minunat despre Kalmbach 20% Flock Maker este că acest furaj conține LifeGuard® Poultry , un amestec natural de ingrediente care susține în mod natural sănătatea intestinală și imunitatea. Este o modalitate excelentă de a ajuta la protejarea și la întărirea sistemului imunitar al păsărilor tale fără a utiliza medicamente. Pe o notă secundară, majoritatea medicamentelor (amprolium) utilizate în hrănirea puilor sunt foarte sigure. Așadar, dacă rațele tale au consumat accidental hrană medicamentoasă pentru pui, este puțin probabil să facă rău. 


Rațele și găinile pot fi ținute în același coș și în același coș de găini. Așteaptă-te ca rațele tale să crească foarte repede – mai repede decât puii tăi. Este în regulă. Ele pot fi încă ținute împreună, dar rațele tale pot fi, de asemenea, gata să se mute în coteț puțin mai devreme decât puii. Diferența de creștere poate necesita, de asemenea, să aveți un pui mai mare cu mai multe zone de temperatură - rațele mai mari se pot muta în zonele mai reci, în timp ce puii mai mici pot ajunge în zonele mai calde. De asemenea, va trebui să fii sârguincios în curățarea și împrospătarea apei din puiul tău. Rațele adoră apa și se varsă și fac mizerie cu orice șansă! 


La ce să vă așteptați când creșteți rațe și pui adulți împreună

Odată ce rațele și puii sunt adulți, pot fi ținuți absolut în același coș dacă asta doriți. Rațele și puii mei sunt liberi în timpul zilei și toți se întorc în același coteț noaptea. Găsesc că rațele mele stau în general împreună ca o singură turmă atunci când explorează. Puii mei sunt mult mai independenti. Se pot aventura în grupuri mici, dar de obicei explorează individual. De asemenea, rațele tale vor cuibări și se vor întinde pe podeaua coteței tale. Nu fi surprins dacă asta le influențează și pe unele dintre găinile tale să se culce pe pământ! Găsesc adesea ouă de găină maro sau verzi în același cuib cu ouăle mele de rață albă. Deoarece îmi cresc păsările pentru producția de ouă , ofer o singură hrănire completă de înaltă calitate pentru toată lumea. Acest lucru facilitează hrănirea și menține calitatea excelentă a ouălor mele.

Comentarii