Floarea Portulaca: Sfaturi pentru îngrijire

 Florile de Portulaca tolerează multe tipuri de sol, dar preferă solul nisipos, bine drenat și iubește lumina completă a soarelui . Aceste plante sunt excelente pentru toleranța lor ridicată la căldură și secetă și se vor însămânța și se răspândesc foarte bine. Unele metode de control pot fi necesare pentru a împiedica plantele de portulaca să devină invazive în zonele în care nu sunt dorite.


Nu trebuie să udați des pentru îngrijirea corectă a portulacăi. Frunzișul cilindric al florii de portulaca reține foarte bine umiditatea, astfel că nu este necesară udarea regulată. Când sunt udate, doar o udare ușoară se va face, deoarece zona lor rădăcină este foarte puțin adâncă. 


 Florile de Portulaca sunt cu adevărat frumoase în diverse decoruri de grădină și peisaj și au fost folosite pentru a înfrumuseța structuri vechi și alei de piatră, deoarece cresc bine în vechile crăpături ale structurilor în care vânturile au depus suficient pământ pentru a le susține. Florile de Portulaca cresc în jurul pietrelor unei cărări din grădină, cu amestecul lor de culori frumoase de roz, roșu, galben, portocaliu, lavandă adâncă, crem și alb. Aceste plante minunate vor ajuta la atragerea fluturii în grădinile tale și vor atrage atenția grădinilor sau peisajelor tale.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :


Comentarii