Ce se seamana si se planteaza in luna Martie

 

Crezi că este prea devreme pentru a începe să lucrezi la grădina ta de primăvară? Cu siguranță nu este pentru, că martie este momentul perfect pentru a obține acele legume de vreme rece, care pot face față vremii răcoroase de primăvară devreme în pământ. 

Este un moment grozav pentru a semăna o varietate de semințe în interior, astfel încât acestea să fie gata pentru plantarea timpurie. Odată ce ați pregătit gradina , puteți începe să semănați semințele pentru multe legume de sezon rece în martie,

 Semințele de morcov pot fi semănate, precum și salata,verde , mazarea, ridichile, sfeclă roșie timpurie, prazul. Ceapa si usturoiul sunt, de asemenea, legume timpurii grozave de plantat în martie, precum și spanacul (asigurați-vă că solul este îmbogățit cu materie organică) și păstârnac.

 De asemenea, puteți semăna ierburi  aromatice precum mărar, patrunjel și coriandru direct în pământ în martie sau în recipiente, dacă preferați. Există un număr de legume pe care le puteți începe să semănat în interior (sau într-o seră) în martie, inclusiv rosii,  varză de Bruxelles, conopidă, spanac, dovlecei , ardei iute și țelină. Dacă aveți o seră, puteți începe și să semănați castraveți.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii