Comentariile negative

 Ploua, e sărbătoare și am chef de scris. De dimineață am primit un comentariu negativ.  O doamna mi-a scris ca nu-i place videoclipul meu ca am prea multe pauze in vorbit. Deși a considerat informațiile utile, nu se aboneaza și pa, pa.

I-am urat drum bun și i-am spus ca dacă scria corect , poate ma supăram. Dar asa o semi-analfabeta, fara răbdare, nu e mare pierdere.

Sunt fel și fel de oameni care ne urmăresc. Eu am abonații mei, oameni de bun simt, majoritatea ardeleni.

Moldovenii si oltenii nu prea ma plac. Dar nu-i bai, nu poți sa fii pe placul tutor. Sunt creatori de conținut olteni si moldoveni, sa se uite la ei.

Tara e mare și ardelenii se uita la ardeleni.  Nici ardelenilor nu prea le plac alții din alte zone.

Pe noi chiar ne zgârie pe creier alte dialecte. Noi vorbim cu răbdare,  facem lucrurile cu răbdare.  Nu înțelegm graba in comportament și vorbire.

Ardelenii sunt mai puțini. E mare Ardealul dar sunt mulți maghiari. Dar sunt și avantaje. Au răbdare sa se uite la tot videoclipul, ba sa mai urmărească încă vreo 2 , 3.

Ar fi frumos ca la limba română sa apară și dialecte, sa nu mai fie confuzii.  In plus, Ardealul este zona unde se câștiga cel mai bine iar banii pe vizualizări se fac dupa profilul abonatului.

Adică dacă se uita un abonat din Republica Moldova câștigi 0,001 euro iar dacă se uita unul din Elveția câștigi 0,5 euro.

Adică eu la 1000 de vizualizări de ardeleni fac poate 1,5 euro iar altul din alta zona face 0,5 euro. Un abonat din Cluj face cât 5 din Vaslui. 

Specialiștii din IT din Cluj fac ca Ardealul sa fie considerat cu venituri mai mari. O sa fac un articol cu câștigul din youtube ca să demonstrez ceea ce vorbesc.  Adică cât castig eu la 1000 de vizualizări. 

Adica nu e vorba de doar de bani. Nu am nevoie de orice abonat, asa ca dacă nu va place , plecați fara sa faceți circ. Eu nici nu am zis niciodată,  celebra replica daca v-a plăcut,  nu uitați sa va abonați.

Nu am determinat niciodată pe nimeni sa se aboneze si nici nu m-am rugat de ei sa ma susțină. Asa ca nu inteleg amenințările cu plecatul.

Am primit comentarii bune de la ardeleni.  Lor le plac și mulți mi-au scris ca se bucura ca m-au descoperit.  Ei îmi zic ca sunt cea mai buna din acest domeniu. 

Bineînțeles ca primesc și comentarii negative sa renunț. Bine , multe vin și de la concurenta.

Cand vad ce limbaj au unii...ma între ce viata pot avea in comunitatea in care trăiesc.

Comentarii