Ce canale de gradinarit de pe Youtube urmaresc ?

 Am fost deseori intrebata ce canale de gradinarit urmaresc. Si cand spun asta, nu ma refer la celebrul truc al unor youtuberi pentru a isi justifica continutul copiat. Stiti m-a intrebat cineva....si m-am gandit sa fac un videoclip 😂...nu, nu v-a intrebat nimeni doar ati gasit un intro perfect la actiunile voastre.

Acest nu e acel gen de truc, deoarece aici las link-uri catre alti creatori de continut. Bine, o parte din ei nu au nevoie de promavarea mea caci sunt arhicunoscuti.

Acesta este canalul meu de gradinarit preferat. Daca voi gasiti vreun roman sa vorbeasca asa frumos, sa aiba aceasta eleganta in comportament si vorbire...si daca bineinteles face gradinarit bio... atunci nu ne mai uitam la englezi.

Huw Richards





Alt canal care imi place, o americanca draguta si plina de viata !



Si un canal romanesc, tare fain. Ferma Emigranți în Grădină-Transylvanian Farm



E singurul canal romanesc pe care il urmaresc. Ei sunt aproape de mine , din judetul vecin si isi duc traiul foarte aproape de locul in care eu am copilarit, la bunicii mei.
Canalul are un continut original si poate fi un exemplu pentru fiecare vloger din Romania. Daca te expui in fata lumii si-ti privesti publicul in ochi, fa-o cu continut original si adevaruri, nu minciuni.

In plus, e o tipa demna de admirat exact genul de om potrivit pentru Youtube: fapte nu vorbe. Ma deranjeaza putin ca are putin abonati fata de altele care nu au nici macar 10% din cunostintele ei si nu muncesc nici 10% cat munceste ea .

Are patru copii, vaci , porci, gaini , capre, gradina si nu e genul de youtuber care moara de foame care in loc sa tina un porc, tine caini si pisici. Are casa proprie , nu locuieste cu parintii sau socri si nu o ajuta nimeni. Toate si le face singura. Asta inseamna viata la tara si experienta de impartasit pe Youtube. Si in plus , nu se plange niciodata , e intotdeauna pozitiva caci n-are timp de depresii.
Exact genul de om de urmarit pe Youtube, oameni cu experienta, cu multa munca in spate de la care poti invata ceva !
A venit cu viziuni noi despre gradinarit , retete si viata dar in permanenta primeste comentarii negative si pline de frustrare.
Are si gaini, dar nu face videoclipuri cu drojdie si cu gaini care se oua non stop😂. Pentru ca face videoclipuri cu continut original si nu e genul care fura continut.
E unul din vloggeri care va ramane pe termen lung si oamenii nu se vor plictisi de ea. 

De acest gen si modele de oameni, de femei este nevoie pentru aceasta tara ! 

Intrati pe canalul ei caci sigur o va placa !

Comentarii