De ce este important sa avem abonati pretentiosi si critici ?

 


Comentariu evidențiat

"Nu am înteles nimic trebuie sā demostrezi în timp ce explici multumesc"

Acesta este un comentariu pe care l-am primit recent. Desi videoclipul era destul de explicit.

Am un public pretentios. Am primit foarte multe comentarii de acest gen si uneori am fost nevoita sa refac videoclipurile.

Deseori ma uit la alti youtuberi de gradinarit si vad ca vorbesc depre telina si arata o poza cu telina copiata de pe internet. Explica cum creste telina dar n-au cultivat in viata lor o telina. Caci daca ar avea telina in gradina , ar merge langa ea si ar filma acolo. Sa se vada minunea de telina de care vorbesc.

Si n-au comentarii de acest gen. Comentatorii mei nu sunt acolo sa intrebe: unde ti-e telina, mai femeie ? Arata-ne, demonstreaza in timp ce explici, exact cum primesc eu comentarii.


Nici vorba! Am pus lavanda ,am pus si salvie ,dar degeaba! Astea sunt vorbe asa sa .....

Publicul meu are experienta. Primesc tot fel de comentarii in care mi se zice ca au incercat acele metode dar uneori nu functioneaza. In timp ce alti vloggeri se inspira din videoclipurile mele , zic aceleasi lucruri si ei primesc comentarii de gen, va multumim.

Am observat cu publicul meu este diferit, critic, atent la orice detaliu. Am cateva greseli in cateva videoclipuri si mi se reproseaza in permanenta. Nu mi s-a scapat nicio eroare. Am facut recent o eroare si am sters videoclipul.

Mi-as dori si eu un public care sa ma ridice in slavi 😊, desi serios nici un vlogger nu merita acest lucru. Un public ieftin care te crede ca cultivi telina in gradina doar ca tu zici si prezinti o poza copiata de pe internet. Un public care sa te creada ca tu gradinaresti organic, pentru ca asa zici. Un public care sa te creada ca tu esti gradinar pentru ca asa zici.

Mi-am facut cativa prieteni pe Youtube, creatori de continut am creat un grup si am schimbat niste impresii. Din una in alta, am ajus si la venituri. Si aici am avut o surpriza foarte mare , comparandu-ne veniturile. Publicul usor , gen pe care eu mi-l doresc genereaza venit slab. Youtube plateste in functie de public, de veniturile lor, de educatia lor, caci Google cam stie tot despre vizitatori. Unul care sta toata ziua si se uita la toate videoclipurile este total neinteresant pentru publicitate.

In schimb ,pretentiosul , educatul, experimentatul este tinta ideala pentru reclame scumpe. Este cel care cumpara.

Exemplu :



Un videoclip despre liliac , ca este primavara . Am primit comentarii acide . Dar... la 6200 de vizualizari am castigat 22, 21 de euro.

Asta inseamna undeva 3,6 euro la 1000 de vizualizari. La 15000000 milioane de vizualizari am castigat 👽i si inca mai am material si idei pentru inca atatea vizualizari.

Doar un exemplu, am videoclipuri la care castig si peste 4 euro la 1000 de vizualizari si am si de 2 - 2,5 euro. Am multe videoclipuri si inca nu am descoperit pe cel care genereaza cei mai multi bani. Am verificat doar vreo 40. O sa fac totusi, un articol separat despre cat se castiga din Youtube, deoarece este un subiect interesant care aduce multi vizitatori si implicit bani.

Sa revenim la oile noastre. Pe Youtube este la fel ca in viata , conteaza calitatea , nu cantitatea. De aceea nu am facut niciodata show, "vai va multumesc, am 10000 de abonati, asta inseamna ca sunt cea mai buna 😂! Caci am inteles ca multi nu depasesc mai mult de 1 euro pe 1000 de vizualizari si chiar 1 euro e mult.

Am fost recent la un medic si am platit 300 de lei pentru o consultatie de 15 minute. Altii lucreaza o zi pentru acesti bani, chiar doua. Asta e diferenta ! Asta e aprecierea dorita si urmarita !

Vorba aceea , lume multa, oameni putini !


Comentarii