Prima hrănire foarte importantă a castraveților! Vor crește imediat și vor da o recoltă mare cu drojdie!

 Plantele de castraveți arată de obicei slabite și nu reușeșc să producă suficientă recoltă? Dacă da, învață cum să faci un îngrășământ puternic de drojdie de casă pentru plante de castraveți și obține o recoltă abundentă.


Ceea ce face acest furaj uimitor este că face mediul de creștere atotputernic prin creșterea conținutului de azot și fosfor din plante ; de asemenea, îmbunătățește funcționarea rădăcinilor, deoarece bacteriile benefice din drojdie se activează și ajută planta să crească.


Pentru a face acest îngrășământ rapid, umpleți o cadă cu un litru de apă. Asigurați-vă că apa este curată și fără clor. Adaugati cate o lingura de zahar si o lingura drojdie uscata . Drojdia este un bio-îngrășământ excelent care produce dioxid de carbon gazos atunci când este amestecata cu zahăr, care este extrem de benefic pentru o nouă creștere a plantelor. puteti folosi si drojdie proaspata, o jumatate de cub tot la aceleasi cantitati de apa si zahar.


Se amestecă bine și se lasă soluția să stea într-un loc cald și întunecat timp de 2-4 zile. Zahărul va activa drojdia, stimulând astfel fermentația, ceea ce ajută la creșterea sănătoasă și mai puternică a castraveților .Conform acestei cercetări , drojdia ajută și la caracteristicile pozitive ale lăstarilor și rădăcinilor, ceea ce induce un randament mai bun la castraveți. Această poțiune ajută planta și împotriva bolilor rădăcinilor.


Se diluează cu apă în proporție de 1:1 și se folosește pentru a uda plantele o dată la 3-4 săptămâni.Puteți hrăni plantele de castraveți cu acest îngrășământ de trei ori - cât timp sunt încă mici, din nou când planta dă flori și, în sfârșit, când dă fructe. Prima oara il puteti folosi cand tranplantati rasadurile de castraveti in gradina sau cand castravetele isi formeaza prima frunza.


Nu hrăniți de mai mult de 2-3 ori!

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii