Castraveții isi revin cu acest ingrasamant în iulie!

 Puteti creste randamentul castravetilor cu un singur produs. Ingrasamantul prezentat va inbunatati cresterea, va creste imunitatea culturilor, o va face mai rezistenta la boli si la conditiile meteorologice nefavorabile. Ingrasamantul contine substante biologic active pentru cresterea activa si fructificare abundenta , contine multi hormoni de crestere si aminoacizi.

Ingrasamantul va oferi de asemenea , minerale precum azot care ajuta la o tulpina puternica , potasiu care este necesar pentru o fructificare abundenta.

Un astfel de ingrasamant ajuta la reinvierea castravetilor fragili si batrani. Acesti castraveti nu mai cresc bine , nu mai dau roade si frunzele incep a se ingalbeneasca.

Ingrasamantul este bun si pentru microflora benefica a solului. Pentru a pregati acest ingrasamant avem nevoie de bere . Berea poate fi proaspata din sticla sau mai veche. Decat sa o aruncam, mai bine o folosim in mod util

Proportia este de o parte bere si 10 parti de apa. Se amesteca bine si se toarna la fiecare planta de castravete aproximativ o jumatate de litru. Daca folositi acest ingrasamant atunci nu este nevoie sa mai folositi alt ingrasamant pe baza de drojdie caci drojdia contine bere. Puteti repeta aceasta fertilizate la doua - trei saptamani.


Mai multe despre acest ingrasamant natural pentru castraveti , in videoclipul de mai jos :

Comentarii

Postări populare

Pomana sau tocana porcului - reteta ardeleneasca

Ce punem in butoiul pentru o varza murata gustoasa si fara floare ?

Branza - Cas in saramura la borcan pentru iarna

Cand se planteaza ceapa de toamna. Ce trebuie sa stii !

Trâmbița piticilor, Trompeta piticului, Trompeta neagră, Cornul abundenței sau Trompeta morților

Metode naturale impotriva musculitelor negre

Cand se planteaza semintele pentru rasaduri

Toba de porc, calbasi cu pasat , racituri

De ce se tulbură zeama murăturilor? De ce fac muraturile floare , se tulbura sau fermenteaza ?

De ce fermenteaza sucul de rosii - bulionul ?

Arhivați

Afișați mai multe