Castraveții isi revin cu acest ingrasamant în iulie!

 



Puteti creste randamentul castravetilor cu un singur produs. Ingrasamantul prezentat va inbunatati cresterea, va creste imunitatea culturilor, o va face mai rezistenta la boli si la conditiile meteorologice nefavorabile. Ingrasamantul contine substante biologic active pentru cresterea activa si fructificare abundenta , contine multi hormoni de crestere si aminoacizi.

Ingrasamantul va oferi de asemenea , minerale precum azot care ajuta la o tulpina puternica , potasiu care este necesar pentru o fructificare abundenta.

Un astfel de ingrasamant ajuta la reinvierea castravetilor fragili si batrani. Acesti castraveti nu mai cresc bine , nu mai dau roade si frunzele incep a se ingalbeneasca.

Ingrasamantul este bun si pentru microflora benefica a solului. Pentru a pregati acest ingrasamant avem nevoie de bere . Berea poate fi proaspata din sticla sau mai veche. Decat sa o aruncam, mai bine o folosim in mod util

Proportia este de o parte bere si 10 parti de apa. Se amesteca bine si se toarna la fiecare planta de castravete aproximativ o jumatate de litru. Daca folositi acest ingrasamant atunci nu este nevoie sa mai folositi alt ingrasamant pe baza de drojdie caci drojdia contine bere. Puteti repeta aceasta fertilizate la doua - trei saptamani.


Mai multe despre acest ingrasamant natural pentru castraveti , in videoclipul de mai jos :

Comentarii