Castraveții isi revin cu acest ingrasamant în iulie!

 Puteti creste randamentul castravetilor cu un singur produs. Ingrasamantul prezentat va inbunatati cresterea, va creste imunitatea culturilor, o va face mai rezistenta la boli si la conditiile meteorologice nefavorabile. Ingrasamantul contine substante biologic active pentru cresterea activa si fructificare abundenta , contine multi hormoni de crestere si aminoacizi.

Ingrasamantul va oferi de asemenea , minerale precum azot care ajuta la o tulpina puternica , potasiu care este necesar pentru o fructificare abundenta.

Un astfel de ingrasamant ajuta la reinvierea castravetilor fragili si batrani. Acesti castraveti nu mai cresc bine , nu mai dau roade si frunzele incep a se ingalbeneasca.

Ingrasamantul este bun si pentru microflora benefica a solului. Pentru a pregati acest ingrasamant avem nevoie de bere . Berea poate fi proaspata din sticla sau mai veche. Decat sa o aruncam, mai bine o folosim in mod util

Proportia este de o parte bere si 10 parti de apa. Se amesteca bine si se toarna la fiecare planta de castravete aproximativ o jumatate de litru. Daca folositi acest ingrasamant atunci nu este nevoie sa mai folositi alt ingrasamant pe baza de drojdie caci drojdia contine bere. Puteti repeta aceasta fertilizate la doua - trei saptamani.


Mai multe despre acest ingrasamant natural pentru castraveti , in videoclipul de mai jos :

Comentarii

Postări populare

Ingrasaminte naturale pentru rosii

Ce se planteaza in luna august

Frunzele la castraveti se ingalbenesc ? Stropeste-le cu un fungicid natural si foarte eficient !

7 legume de plantat si semanat in luna August

Bulion de rosii fara fierbere

Cultivarea usturoiului din seminte

Cum sa ai tufe de fasole pline de pastai

Pasta de tomate pentru iarna

Recoltarea semintelor de rosii

Branza - Cas in saramura la borcan pentru iarna

Arhivați

Afișați mai multe