La ce foloseste berea in gradina ? 5 modalitati de a o folosi

 

Berea este plină de bacterii benefice drojdie, potasiu, calciu , magneziu și fosfor. Acești nutrienți funcționează bine împreună, ajutând grădinile să prospere. Este o soluție grozavă pentru grădinărit și vă poate economisi bani pentru grădina dvs. eliminând îngrășămintele scumpe din lista de cumpărături. N

 1. BEREA ESTE UN PLUS EXCELENT PENTRU COMPOSTUL TĂU. 

Dacă te-ai întrebat vreodată ce lucruri creative ar putea intra în compostul tău , ai fi șocat și unele dintre lucrurile neașteptate care pot ajuta cu adevărat grădina ta să prospere. Berea și vinul sunt grozave pentru a le pune în compost . Drojdia și azotul, amoniacul din bere sunt un bun început pentru a accelera procesul de compostare. Folosirea berii vechi este mult mai ieftină decât utilizarea unui amplificator de compost cumpărat din magazin . 

 2. FERTILIZEAZĂ PLANTELE SOLICITANTE Dacă ai încercat vreodată să crești plante de roșii, știi că trebuie să adaugi o mulțime de substanțe nutritive vândute pentru a le face fericite. Mulți grădinari recomandă sarea Epsom pentru magneziul de care plantele tale, cum ar fi roșiile , au nevoie pentru a se dezvolta. Datorită magneziului și altor nutrienți, puteți folosi berea ca îngrășământ pentru roșii, cartofi și alte plante înfometate din grădina dvs. Puteți arunca berea direct la baza acestor plante pentru a le ajuta să producă mai multe fructe. 

 3. FOLOSIȚI BEREA CA ÎNTREG ÎNGRĂȘĂMÂNT PENTRU GAZON ȘI GRĂDINĂ Dacă aveți nevoie de un îngrășământ întreg pentru gazon și grădină, berea este o opțiune excelentă pentru grădinărit. Berea poate atrage melci și melci, așa că, dacă vă veți dovedi pe o suprafață mare, cel mai bine este să diluați bine. Puteți folosi un pulverizator de grădină, cum este adesea folosit pentru controlul dăunătorilor sau puteți lua un accesoriu pentru furtunul de grădină pentru a ajuta la răspândirea acestuia în timp ce udați gazonul și grădina. Berea va ajuta la construirea solului din grădină . 

 4. FOLOSEȘTE BEREA PENTRU A SCĂPA DE MELCI ȘI MELCI Limacii și melcii vă pot distruge grădina hrănindu-vă cu plantele cu frunze. Acest lucru poate fi devastator pentru un grup de verdeturi sau ierburi. Limacșii și melcii se vor târî chiar într-o tavă de plăcintă plină cu bere, lăsându-ți plantele de-a lungul și înecându-se în alcool.

Mai multe despre folosirea berii in gradina de legume aflati in videoclipul de mai jos :

Comentarii