Bautura naturista pentru chisturi si fibroame



 Fibromul uterin se găsește mai ales la femeile cu vârsta cuprinsă între 30-40 de ani, dar există cazuri de boală și la o vârstă mai fragedă.


Cauza miomului

Cauza miomului este necunoscută. Se știe că estrogenul (hormonul ovarian) stimulează creșterea fibroamelor, dar nu este cauza. Creșterea fibroamelor este stimulată și de lactogenul placentar uman, astfel încât fibroamele cresc semnificativ în timpul sarcinii. Practic, toate tumorile (chiar si fibromul) apar atunci cand sunt schimbate mecanismele de control care regleaza cresterea si dezvoltarea celulelor.

Opinia experților este că mutația genetică în celulele stem este principalul motiv și primul pas în formarea tumorii. Toate fibroamele sunt inițial localizate în mușchiul peretelui uterin. În timp, acestea cresc spre cavitatea uterină (mioame submucoase) sau spre suprafață (mioame subseroase). Pe lângă acestea, există și fibroame cervicale care sunt localizate în țesutul colului uterin.

Miomul uterin este o tumoare benignă. Miomul se formează din țesutul conjunctiv și muscular al uterului, apare în timpul tulburărilor hormonale, chiuretajului, inflamației și infecțiilor cu transmitere sexuală.


Simptome

Principalele simptome ale fibromului uterin: durere și sângerare, disfuncție a organelor din apropiere, creșterea tumorii. Sunt posibile perioade grele și lungi, dureri localizate în abdomenul inferior și spate. Durerea prelungită dă un semnal de creștere mai rapidă a tumorii. În caz contrar, creșterea fibromului uterin este un proces destul de lent.

În stadiile incipiente ale formării tumorii, diagnosticul clinic nu este întotdeauna posibil. Datele de examinare manuală sunt necesare pentru a obține informații despre dimensiunea, forma și localizarea tumorii. În scopul diagnosticului suplimentar, se fac constatări ecografice, radiografice și endoscopice. Medicina modernă efectuează tratamentul fibromului pe uter cu metode medicale chirurgicale.

Cu toate acestea, unii medici consideră că cea mai radicală și eficientă metodă este - histerectomia (amputația uterului). Metodele moderne de tratare a fibromului uterin pot reduce foarte mult dimensiunea fibromului și permit femeilor să trăiască o viață plină. De asemenea, există multe remedii naturale pentru tratamentul fibromului uterin.


Puteți rezolva problema cu chisturile și fibroamele cu acest remediu natural.

Ingrediente:

o jumătate de litru de suc de sfeclă cu miere

(0,25 kg)


Piprema:

Faceți suc de sfeclă și amestecați-l cu miere într-un blender. Bea băutura rezultată un pahar după micul dejun, unul la prânz și unul după cină.

Vei observa că chisturile și fibroamele vor dispărea și te vei simți mult mai bine.

Comentarii