Folositi paine veche - mic dejun în 5 minute. Nu am gătit niciodată ceva atât de ușor și de delicios!



 INGREDIENTE NECESARE:

1 bagheta sau paine veche, taiata in felii (aproximativ 8 felii)

6 oua

1 lingura unt

1 ceapa mica, tocata

250 mililitri (1 cana)

½ lingurita sare

¼ lingurita piper negru

¼ lingurita boia de ardei

140¼ lingurita de usturoi 

¼ lingurita brânză mărunțită (orice brânză la alegere)


PREPARARE:

Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge tava.

Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sare, piper, boia de ardei și usturoi praf.

Pune jumătate din feliile de pâine într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Se presară cu jumătate din brânză mărunțită.

Se toarnă jumătate din amestecul de ouă peste pâine și brânză.

Se presară feliile de pâine rămase și brânză.

Se toarnă deasupra amestecul de ouă rămas.

Întindeți unt deasupra.

Coaceți timp de 15 minute, sau până când ouăle sunt întărite și brânza este topită și aurie.

Se răcește puțin înainte de servire.

Comentarii