Spatifilum, Crinul pacii – FERICIREA FEMININĂ.. PUTEREA MAGICĂ A ACESTEI PLANTE DE CASĂ!



 Există astfel de plante de interior, care sunt prezente în aproape fiecare casă. Dar mulți nici măcar nu își cunosc numele, ca să nu mai vorbim de îngrijirea lor corespunzătoare. Spatiphilum este o astfel de poveste. Există credința că această plantă aduce noroc proprietarului ei.

Care este fericirea unei femei? Desigur, este în primul rând armonie în casă și poate exista armonie acolo unde nu există un umăr masculin puternic și pași mici de alergare.

Se crede că această plantă de interior este responsabilă pentru bunăstarea femeilor, ei nu o numesc fericirea femeilor degeaba.

Dacă oferi un spathiphyllum cadou unei fete necăsătorite, aceasta își va rezolva viața personală cât mai curând posibil. Dacă îl prezinți unei doamne căsătorite, în familie va apărea un copil.

De fapt, toate plantele de interior simbolizează ceva anume - unele fericire în căsătorie, altele - bani, altele - sănătate, succes și așa mai departe. Dar de ce este spathiphyllum considerat un patron feminin?

Să încercăm să aflăm.

Puterea magică a spathiphyllum:

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au început să observe că prezența acestei plante frumoase în casă presupunea neapărat schimbări bune, mai ales în relațiile amoroase. Fetele și-au găsit alesul, fetele într-o relație - au primit în curând o cerere în căsătorie, iar femeile căsătorite - au trăit o viață căsătorită fericită.

Norocul a venit și în casa femeilor care încercau de mult să rămână însărcinate, iar odată cu apariția acestei plante, acestea s-au bucurat în sfârșit de vestea mult așteptatului eveniment vesel.

Mult mai târziu, această plantă și credințele asociate cu ea au devenit cunoscute pe scară largă.

Femeile, care deja gustaseră fericirea, le-au adus coji de spathiphyllum prietenilor lor mai puțin norocoși, astfel încât și ele să poată experimenta puterea magică a acestei plante. Astăzi, „fericirea feminină” este unul dintre cele mai răspândite și preferate cadouri pentru sexul frumos.

În ciuda faptului că mulți nu cred în farmecele magice ale plantei, spathiphyllum poate afecta cu adevărat viața privată a proprietarului acesteia, așa cum o demonstrează multe postări pe forumuri în care femeile împărtășesc povești despre „fericirea feminină” atât în ​​sens real, cât și în sens figurat.

Această plantă și credințele nu sunt povești goale și că există cel puțin o parte din adevăr în ele.

Dacă vrei ca această plantă de interior să-ți schimbe viața, iubește-o sincer, îngrijește-o, udă-o, hrănește-o, tratează-o dacă este necesar - lasă-o să-ți simtă dragostea, descoperi-i proprietățile magice și te vei convinge că „fericirea feminină " și credința în ea - cu adevărat adevărat!

Comentarii