Iată câteva dintre cele mai interesante moduri de utilizare a balsamului de rufe



 Pasionații de curățenie și întreținere acasă caută adesea noi modalități de a-și face casa să arate perfect, fără a cheltui mulți bani. Deci, iată câteva idei.

Conținutul despre balsam de rufe și numeroasele sale aplicații, care nu sunt legate exclusiv de spălare, sunt adesea publicate pe rețelele de socializare.

Deși balsamvul de rufe este destinat să înmoaie rufele în timpul spălării, precum și pentru a rafina mirosul acestora, multe gospodine îl folosesc pentru multe alte lucruri, de la împrospătarea spațiului până la spălarea caloriferelor și a covoarelor.

Iată câteva dintre cele mai interesante moduri de utilizare a balsamului de rufe:

Balsam de rufe pentru spălarea chiuvetei

Da, ați auzit bine. Balsam de rufe se foloseste si in bucatarie! Celebrul influencer britanic Dna. Hinch, a arătat pe rețelele de socializare cum își spală chiuveta. După această metodă, chiuveta strălucește și miroase a rufe proaspăt spălate. Este necesar să conectați chiuveta, să turnați două capace pline de balsam de rufe în ea și, în final, să adăugați apă fierbinte în chiuvetă.

- Lăsați dedurizatorul să acționeze timp de patru ore, curățați apa din chiuvetă și curățați cu un burete dacă a mai rămas murdărie - sfătuiește dna. Hinch.


Balsam pentru rufe pentru spalarea caloriferelor cu praf

Radiatoarele pot fi spalate si cu balsam. O femeie a împărtășit pe Tiktok cum spăla caloriferele prăfuite, iar pentru această metodă a folosit un burete, apă fierbinte și balsam de rufe. Este important de reținut că caloriferele nu sunt niciodată spălate în timpul sezonului de încălzire.

- Balsam de rufe pe un calorifer vechi și prăfuit: acum arată ca nou și miroase grozav - a împărtășit ea.


Prăfuirea cu balsam de rufe

Utilizatorul Tiktok „Clean Queen” a arătat un truc foarte simplu pentru ștergerea prafului cu balsam de rufe. Ea a aplicat acest truc pe mulurile ușilor și a constatat că balsamvul previne acumularea prafului.

- Turnați niște balsam pe o cârpă și ștergeți, balsamvul va împiedica praful să se adune din nou rapid - spune ea în videoclipul ei.


Reîmprospătarea toaletei cu balsam de rufe

Acesta este unul dintre multele trucuri preferate ale femeilor pentru balsam de rufe. Multe femei au împărtășit pe rețelele de socializare cum își întrețin toaleta. După ce l-au spălat bine, toarnă balsam de rufe direct în ceainic, astfel încât baia să miroase proaspăt de fiecare dată când se deschide apa.


Spălarea ușii din față cu balsam

- Dacă e bună pentru curățarea caloriferelor, de ce n-ar fi bună și pentru uși - scrie un utilizator pe Instagram - Cu puțină apă caldă, balsam și un burete, arată ca noi.


Balsam de rufe ca odorizant pentru spațiu

Un utilizator TikTok, poreclit Nic, a împărtășit cum adaugă balsam de rufe și apă într-un difuzor cu bețișoare de lemn, apoi returnează bețișoarele folosite.

Comentarii