Acest remediu reface complet hernia de disc , coloana vertebrală, o face mai puternică și o vindecă



 Aproape fiecare adult a avut dureri de spate cel puțin o dată. Cea mai mare concepție greșită cu durerile de spate este odihna, dimpotrivă, corpul ar trebui activat.

Odihna pentru durerile de spate este tolerată până la 48 de ore, orice lucru peste care poate provoca un contraefect.

Dacă mușchii sunt inactivi, poate duce la depresie, slăbirea mușchilor înșiși și chiar coagularea sângelui în venele picioarelor. Deci, primul lucru la care trebuie să fii atent este mișcarea regulată.

Există și diverse remedii naturiste care atenuează și chiar elimină complet durerea de acest tip. Pe lângă unele ajutoare naturale, un masaj sau aplicarea unui unguent, care este de preferință și pe bază naturală, este întotdeauna binevenită.


Remedii naturiste pentru durerile de spate


Argila este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru ameliorarea durerilor de spate. Argila are, de asemenea, un efect excelent asupra durerilor articulare. În medicină, ei acceptă și argila ca de mare ajutor în multe dureri. Este foarte bogat în săruri minerale, precum și în aluminiu, potasiu, sodiu, fier, cupru, argint, plumb și magneziu.

Argila este cunoscută și eficientă în ameliorarea durerii de secole. Pentru a o aplica sub formă de cataplasmă este necesar să o frământăm ca pe pâine cu oțet și puțină apă. La toate acestea se adaugă puțină urzică măcinată sau ruptă fin. Amestecul preparat în acest fel se pune în nailon, deși se poate folosi și o cârpă. Punctul dureros este mai întâi acoperit cu ulei de măsline, apoi se aplică compresa pregătită. Această procedură trebuie aplicată timp de șapte zile la rând, astfel încât durerea să dispară complet.


Smochinele și prunele, din care puteți face un ceai foarte sănătos și mai ales delicios, vă vor fi de mare ajutor și în cazul durerilor de spate. Smochinele uscate, prunele și caisele favorizează foarte mult regenerarea țesuturilor, care fac coloana vertebrală mai puternică și mai fermă. Daca ceaiul se face din fructele mentionate si se consuma regulat in fiecare seara, vertebrele vor reveni in cele din urma la locurile lor naturale, fara diverse terapii.

Când faci un ceai din 5 prune uscate, 1 smochină uscată și 1 caisă uscată, vei obține un remediu natural excelent, care va fi mai mult decât eficient pentru durerile de spate. Este necesar să scufundați numărul specificat de pomi fructiferi în apă până când dau în clocot, apoi acoperiți și lăsați să stea două ore. După aceea, strecoară și bucură-te de această băutură sănătoasă.


Ceapa și cartofii sunt legume care se folosesc zilnic în dietă, și cu siguranță sunt mulți care nu știau că au și multe efecte medicinale. Atunci când puterile acestor două alimente sunt combinate, vei obține cataplasme foarte eficiente care vor ameliora rapid locurile dureroase de pe coloana vertebrală a anxietăților incomode.

Cartofii sunt un remediu natural pentru dureri, mai ales în partea inferioară a spatelui, și sunt excelenți în reducerea umflăturilor. Cartoful încurajează relaxarea mușchilor și, prin urmare, accelerează activitatea acestora și va reține căldura în locul pe care acționează, ceea ce în acel moment va fi foarte plăcut pentru persoana care suferă de durere.

În timp ce cartoful își îndeplinește sarcinile, ceapa în acest timp stimulează foarte mult circulația, ceea ce va avea un efect mare asupra mobilității în sine. Își posedă puterile datorită cantității mari de sulf cu care se laudă în compoziția sa. Pentru a face medicamente din ele, este necesar să le măcinați și să le adăugați puțină sare. Cand amestecul este bine amestecat, se aplica pe zona dureroasa in strat subtire, apoi se acopera cu tifon steril si se lasa la odihnit peste noapte.


Usturoiul, care este cunoscut în mod popular ca un remediu pentru multe afecțiuni, va ajuta și la aceste tipuri de afecțiuni. Usturoiul este recomandat mai ales pentru hernia de disc. Acest preparat natural puternic este folosit ca cataplasma. Este necesar să prăjiți zece căței de usturoi în ulei. Acest amestec prajit trebuie aplicat sub forma de cataplasma in locurile dureroase de pe spate. Acest tip de terapie trebuie repetat timp de cel puțin o lună, în fiecare zi, astfel încât folia să rămână pe spate cel puțin trei ore.

Usturoiul este, de asemenea, foarte eficient în combinație cu lapte. Un amestec din aceste două alimente se bea zilnic și este recomandat în special persoanelor care suferă de sciatică. Este necesar să zdrobiți 4 căței de usturoi și să adăugați 200 ml de lapte. Se lasa totul pe foc sa fiarba, apoi se poate indulci cu miere sau cu alt indulcitor.

Excelent în reducerea durerilor de spate, acest medicament este cel mai bine băut până la 2 l pe zi. Terapia nu este limitată în timp, deoarece nu există efecte negative, iar această băutură poate fi folosită atâta timp cât îi place organismului.


Rădăcina ghearei diavolului nu poate fi omisă când vine vorba de dureri de spate. Această plantă este mai mult decât eficientă în ameliorarea durerii și a fost folosită în acest scop încă din cele mai vechi timpuri. Cât de eficient este este demonstrat și de faptul că unele teste au dovedit că eficacitatea sa este egală cu brufenul.

Gheara Diavolului ajută la refacerea cartilajului și, de asemenea, ameliorează durerile articulare. Cel mai recomandat este să consumi ceai din rădăcinile acestei plante puternice.

Băutura este foarte ușor de făcut. Tot ce aveți nevoie este o linguriță de rădăcină uscată de gheara diavolului și 4 dcl de apă. După ce a fiert, lasă ceaiul la foc mic la fiert încă douăzeci de minute. Odată răcit și strecurat, ceaiul din rădăcină de gheara diavolului este gata de utilizare. Pentru ca ceaiul să aibă cele mai bune rezultate, cel mai bine este să bei două-trei căni în timpul zilei.


Varza , care poate fi folosită pentru a face cataplasme excelente, va fi de mare ajutor atunci când vine vorba de dureri de spate. Este o zicală populară cunoscută că „varza scoate durere”, și nu ne vom îndoi că așa este. Este necesar să se pregătească frunze de varză, care au fost bine spălate în prealabil. Scoateți părțile dure și, de preferință, subțiți frunzele cu sucitorul. Pe locul dureros se va aplica mai întâi ulei de măsline, apoi se va aplica o folie de varză. Ele pot fi fixate cu tifon sau o cârpă obișnuită de in.

Cataplasma trebuie ținută pe zona dureroasă timp de trei ore dimineața și după-amiaza pentru aceeași oră. Ei recomandă această terapie naturistă timp de șase zile, după care ar trebui să luați o pauză de o lună și apoi să o repetați.

Varza poate fi, de asemenea, combinată cu argilă pentru a o face și mai eficientă în ameliorarea durerii. Este necesar să puneți o jumătate de kg de argilă pudră într-un recipient mare, adăugați 1 litru de apă minerală și amestecați până se obține un amestec omogen. Adăugați trei linguri de oțet de mere în masa rezultată și lăsați-o să se odihnească câteva minute. După un anumit timp, amestecul obținut este gata de utilizare.

Întindeți-l pe locuri dureroase, apoi aranjați peste el frunze de varză eficientă și legați-l cu o cârpă sau tifon. O cataplasma de varza si argila preparata in acest fel trebuie lasata pe locul dureros timp de 12 ore.

Comentarii