Cum se indeparteaza petele de detergent de pe haine

 


Uneori, detergentul poate lăsa urme pe haine, iar experții în curățare au descoperit cum să le îndepărteze. Dacă supraîncărcați mașina, detergentul nu se va spăla bine în apă. În schimb, poate ajunge pe haine, sub formă de pete albe sau albastre, un semn de ceară sau o textură rigidă.

Poate ai fi crezut că sunt imposibil de îndepărtat, dar experții în curățare de la The Sun i-au spus The Sun că le poți curăța - cu oțet de alcool.


Experții au explicat: „Pot apărea pete de detergent de rufe dacă detergentul nu este clătit corespunzător. Din fericire, aceste tipuri de pete sunt destul de ușor de îndepărtat. Pentru a îndepărta petele, amestecați o cană de oțet cu un sfert de cană de apă în chiuvetă. Puneți îmbrăcămintea murdară în soluție și frecați țesătura pe ea însăși pentru a curăța detergentul.”


Lăsați hainele să stea timp de o oră și puneți-le în mașină singure sau împreună cu alte câteva articole de îmbrăcăminte. Cheia este să nu supraîncărcați mașina de spălat, astfel încât detergentul să poată ieși din țesătură.

Comentarii