Va dispărea în 1 minut. Prajitura cu compot de cirese

 


Ingrediente:

Notă: Volumul paharului este de 250 ml

Pentru aluat:

4 oua

Praf de sare.

100 g (1/2 cană) zahăr

60 g (4 linguri) apă fierbinte

160 g (1 cană) făină

1 linguriță praf de copt

Tavă 28×18 cm

Se coace la 180 ℃ (356 ℉) timp de 25 de minute


Pentru budincă:

9 g (1 linguriță) gelatină

60 ml (4 linguri) apă rece

500 ml (2 căni) lapte

1 plic budincă de vanilie (37 g)

50 g (1/4 cană) zahăr

20 g (1 lingură) cacao

400 g (1,5 căni) smântână 33% grăsime

50 g (1/4 cană) zahăr


Se lasa la frigider 2 ore


Pentru jeleu:

9 g (1 linguriță) gelatină

60 ml (4 linguri) apă rece

350 g (2 căni) cireșe dintr-un borcan

300 g (1+1/5 căni) suc de cireșe dintr-un borcan


Se lasa la frigider 4 ore

Comentarii