Iată cum să scapi pentru totdeauna de petele maronii de pe piele

 


Petele de vârstă se pot întâmpla oricui. Ele apar cel mai adesea pe părți ale pielii care au fost expuse la radiații solare, adică pe față, dosul mâinilor, decolteu și umeri. Petele de vârstă nu reprezintă o problemă de sănătate, dar pot fi neplăcute din punct de vedere estetic deoarece sunt asociate cu îmbătrânirea.

Hiperpigmentarea apare din cauza producției crescute și neuniforme de pigment de melanină în piele. Tiparele de hiperpigmentare pot fi modificări hormonale sau contact cu anumite substanțe chimice. Petele de vârstă apar astfel în locurile în care melanocitele sunt cele mai sensibile la expunerea la UV.

Petele de vârstă sau petele maronii de pe față și piele sunt o problemă pentru mulți și afectează încrederea în sine.

Cel mai adesea, aceste pete apar pe față, brațe și umeri și picioare, iar de-a lungul anilor numărul lor crește constant.

Din fericire, există o modalitate de a scăpa de ele în mod eficient.

Ai nevoie doar de două ingrediente pentru a amesteca și a aplica pe zonele afectate. Acestea sunt ceapa proaspata si otetul.

Luați o ceapă proaspătă și tăiați-o cubulețe, apoi puneți-o într-un blender și amestecați-o bine. După aceea, adăugați oțet, amestecați bine până obțineți un amestec omogen.

Luați un bumbac și înmuiați-l în amestec, apoi aplicați-l pe zonele de piele unde sunt pete maronii. Faceți acest tratament în fiecare zi timp de aproximativ o lună.

Primele efecte se vor observa deja după șapte zile, dar continuă până când scapi complet de petele de vârstă.

Comentarii