INGREDIENTE NECESARE:
400 g mascarpone sau crema de branza
500 ml smantana dulce
80 g zahar pudra
150 g ciocolata alba
150 g Nutella
200 ml lapte
400 g biscuiti
MOD DE PREPARARE
pasul 1
Se face umpluturile de baza
Se bat crema de branza (sau mascarpone) cu zahar pudra intr-un bol, apoi se adauga smantana dulce si se bate in continuare pana se obtine o crema groasa. Împărțiți în 2 părți egale.
Pasul 2
Adăugați ciocolată și unt de arahide
Adăugați ciocolată albă topită la jumătate din umplutură și amestecați bine cu un mixer. Adăugați untul de arahide în a doua jumătate a umpluturii și amestecați cu un blender.
Aranjați tortul
Înmuiați biscuiții în lapte și puneți-i pe fundul formei. Întindeți deasupra jumătate din umplutura de arahide, apoi puneți din nou prăjiturile înmuiate cu lapte deasupra. Ungeți jumătate din umplutură cu ciocolată albă și înmuiați biscuiții în lapte. Apoi umplutura de arahide rămasă (se lasă puțin pentru stratul superior), încă un strat de biscuiți înmuiați cu lapte și umplutura de ciocolată albă rămasă. Asezati un alt rand de fursecuri inmuiate in lapte si acoperiti cu umplutura de arahide. Se decoreaza cu ciocolata rasa si se lasa la frigider aproximativ 4 ore.
Comentarii
Trimiteți un comentariu