Prăjitură de biscuiți cu două umpluturi...

 


INGREDIENTE NECESARE:

400 g mascarpone sau crema de branza

500 ml smantana dulce

80 g zahar pudra

150 g ciocolata alba

150 g Nutella

200 ml lapte

400 g biscuiti

MOD DE PREPARARE

pasul 1

Se face umpluturile de baza

Se bat crema de branza (sau mascarpone) cu zahar pudra intr-un bol, apoi se adauga smantana dulce si se bate in continuare pana se obtine o crema groasa. Împărțiți în 2 părți egale.

Pasul 2

Adăugați ciocolată și unt de arahide

Adăugați ciocolată albă topită la jumătate din umplutură și amestecați bine cu un mixer. Adăugați untul de arahide în a doua jumătate a umpluturii și amestecați cu un blender.


Aranjați tortul

Înmuiați biscuiții în lapte și puneți-i pe fundul formei. Întindeți deasupra jumătate din umplutura de arahide, apoi puneți din nou prăjiturile înmuiate cu lapte deasupra. Ungeți jumătate din umplutură cu ciocolată albă și înmuiați biscuiții în lapte. Apoi umplutura de arahide rămasă (se lasă puțin pentru stratul superior), încă un strat de biscuiți înmuiați cu lapte și umplutura de ciocolată albă rămasă. Asezati un alt rand de fursecuri inmuiate in lapte si acoperiti cu umplutura de arahide. Se decoreaza cu ciocolata rasa si se lasa la frigider aproximativ 4 ore.

Comentarii