Ingrediente;
pâine veche
50 de grame de unt
4 ouă
150 de grame de brânză cheddar
Sferturi de cârnați
1 linguriță de sare
Pentru cele de mai sus;
Pătrunjel
PREGĂTIREA;
Mai întâi, să tăiem pâinea în jumătate. Presam partea de mijloc astfel incat sa se faca o indentare si o asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Tăiați cârnații felii și dați cheddarul pentru topping. Rupeți ouăle într-un bol, adăugați sare și amestecați.
Întindeți unt pe pâine. Aranjați cârnații feliați deasupra.
Apoi turnăm oul într-un mod controlat fără să se reverse.
Se presară cu brânză cheddar rasă și deasupra se adaugă pătrunjel.
Coacem in cuptorul incalzit la 200 de grade, pana ce cheddarul de pe paine se topeste si se rumeneste usor.
Comentarii
Trimiteți un comentariu