Curățați colonul cu apă sărată: eliminați toate toxinele după constipație în 30 de minute!



 Cea mai bună soluție este să folosiți o soluție de sare. Apa sărată ajută la curățarea intestinelor și la normalizarea tractului digestiv. Organismul are nevoie de sare pentru a iniția diferite procese biochimice. Soluțiile fiziologice nu numai că ajută la curățarea intestinelor, ci și la eliminarea oboselii cronice.

Veți avea nevoie de sare de mare sau de Himalaya, dar nu iodată. Apa trebuie fiartă și apoi răcită la temperatura camerei. Vremea ar putea fi puțin mai caldă. Adăugați 2 linguri de sare. Veți avea nevoie și de lămâie pentru a reduce sau a înmuia gustul sărat.

Turnați apă într-un borcan de sticlă, adăugați sare, suc de lămâie și închideți borcanul. Agitați până se dizolvă sarea.

Soluția trebuie băută în 5 minute (cu cât mai devreme, cu atât mai bine). Apoi ar trebui să vă întindeți pe o parte și să vă masați stomacul, apoi să treceți pe cealaltă parte și să vă masați din nou stomacul. După o jumătate de oră, intestinele sunt curățate.

Procesul de curățare poate fi finalizat în câteva ore, așa că cel mai bine este să stai acasă în acest timp. Această curățare se face cel mai bine pe stomacul gol sau în câteva ore după masă.

Faceți acest lucru numai dacă aveți constipație severă și consultați-vă medicul. Dacă doriți să normalizați digestia, cel mai bine este să eliminați făina albă și dulciurile din alimentație. Mănânci multă supă și ai gătit legume proaspete.

Comentarii